Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care are drept scop cresterea elasticitatii de la nivelul articulatiilor, detine un pronuntat caracter antiinflamator, imbunatateste proprietatile lichidului inter-articular si are un puternic caracter antioxidant. Acest produs nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (potentiatori de aroma, conservanti sau coloranti), insa datorita faptului ca are un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio detine produse utile pentru organism, cum ar fi: vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Obiectivul echipei de specialisti ai Life Care a fost sa va ofere un produs bio care imbunatateste activitatea organismului la nivel articular, un produs care nu are efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti in permanenta zeci de produse bio Life Care, produse care se afla in diverse promotii, unele dintre acestea prezentand reduceri si de pana la 90%. 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan, un produs care are in compozitie un continut ridicat de pudra de scoci verzi bio. Scoicile verzi sunt renumite pentru faptul ca detin in compozitie un ingredient "minune", ele continand glucozamina si un complex de minerale asemanatoare cu structurile proteice care sunt continute de catre corpul uman. Acestea din urma formeaza substanta structurala din interiorul tesutului conjunctiv si a cartilajelor. Scoicile verzi (perna canaliculus) sunt studiate de mai bine de 70 ani, fiind studiate in special beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau de natura articulara cum ar fi: artroza, coxartroza, artrita, hernia de disc, lombosciatica, discopatia, antorsele, luxatiile, rupturile de ligamente, rupturile de menisc s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Deva:

Pentru municipiul Deva si zonele limitrofe din judetul Hunedoara se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.