Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la cresterea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea lichidului inter-articular si are caracter antioxidant destul de pronuntat. Produsul nostru nu are in compozitie substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa datorita faptului ca are in compozitie pudra de scoici verzi bio, Life Impulse ArtroLife pentru articulatii are un continut ridicat  de vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a oferii un produs bio care imbunatateste activitatea organismului la nivel articular, un produs care nu prezinta efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs care este autorizat pentru comercializarea in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care, aflate in diverse promotii, unele dintre aceste promotii oferind reduceri de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp este si un produs vegan, produs care are in compozitie o concentratie ridicata de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru ingredientul "minune" pe care il contin, ele continand minerale si sulfat de glucozamina, acestea fiind extrem de asemanatoare cu structurile proteice care sunt continute de corpul uman si care formeaza substanta structurala din tesutul conjuctiv si cartilaje. Scoicile verzi (perna canaliculus) au fost studiate inca din a 2-a jumatate a secolului 20, s-au studiat beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura osoasa sau articulara cum ar fi: artroza, coxartroza, artrita, hernia de disc, discopatia, entorsele, luxatiile, lombosciatica, ruptura de ligamente, ruptura de menisc s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Dej:

Pentru municipiul Dej si zonele limitrofe din judetul Cluj se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.