Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la refacerea elasticitatii articulatiilor, are un pronuntat caracter antiinflamator. ajuta la imbunatatirea lichidului inter-articular si este un produs cu proprietati antioxidante. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organism (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. In compozitia pudrei de scoici verzi bio se regasesc in cantitati ridicate: vitamina C bio, vitamina E, seleniu si zinc. Obiectivul asumat de catre compania Life Care este acela de a oferii spre consum numai produse bio cu efecte benefice pentru organismul uman, in acest caz fiind vorba de un produs bio care ajuta la imbunatatirea activitatii organismului la nivel articular, un produs care nu prezinta nici un fel de efecte adverse. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care este autorizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre institute renumite din Europa care sunt specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti in permanenta zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea avand reduceri si de pana la 90%.

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio si in acelasi timp un produs vegan in cmpozitia caruia se gaseste un continut ridicat de pudra de scoci verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru faptul ca reprezinta un ingredient cu capacitati terapeutice deosebite, datorita faptului ca ele detin in compozitia proprie sulfat de glucozamina si un complex de minerale care este asemanator cu substanta structurala din tesutul conjunctiv si cartilaje. Scoicile verzi au fost studiate inca din secolul trecut, au fost studiate in special beneficiile pe care acestea le au in cazut tratarii unor afectiuni de natura osoasa sau de natura articulara cum ar fi: artroza, artrita, coxartroza, discopatia, hernia de disc, entorsele, lombosciatica, luxatiile, ruptura de ligamente, ruptura de menisc s.a.

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Codlea: 

Pentru municipiul Codlea si zonele limitrofe din judetul Brasov se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.