Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs bio care ajuta la refacerea elasticitatii articulatiilor, are un caracter antiinflamator, ajuta la imbunatatirea proprietatilor lichidului inter-articular si are un caracter pronuntat antioxidant. ArtroLife pentru articulatii nu contine substante chimice care sunt daunatoare pentru organismul uman (coloranti, conservanti sau potentiatori de aroma), insa are in compozitie pudra de scoici verzi bio, pudra care contine cantitati importante de vitamina C bio, vitamina E, zinc si seleniu. Obiectivul permanent al companiei Life Care este acela de a oferii numai produse bio cu efecte pozitive pentru organism, in acest caz fiind vorba de un produs bio care reface elasticitatea articulatiilor, fara a avea efecte secundare nocive pentru organism. Life Impulse ArtroLife pentru articulatii este un produs autorizat pentru a fi comercializat in Romania de catre Ministerul Sanatatii si este avizat din punct de vedere calitativ de catre renumite institute europene specializate in certificarea produselor bio. Pe site-ul nostru gasiti zilnic zeci de produse bio Life Care aflate in diverse promotii, unele dintre acestea prezentand reduceri de pana la 90%. 

Beneficiile si efectele produsului: 

Life Impulse AtroLife pentru articulatii este un produs bio in in acelasi timp un produs vegan care are in compozitia proprie un continut ridicat de pudra de scoici verzi bio. Scoicile verzi sunt recunoscute pentru capacitatile lor terapeutice in probleme de natura articulara, acestea contin glucozamina si un complex de minerale, acestea fiind extrem de asemanatoare cu structurile proteice continute de corpul uman, structuri care impreuna formeaza tesutul conjunctiv si cartilajele. Scoicile verzi au fost studiate inca din a 2-a jumatate a secolului XX, au fost studiate in principal beneficiile pe care acestea le au in cazul unor afectiuni de natura articulara sau de natura osoasa, cum ar fi: coxartroza, artroza, artrita, discopatia, hernia de disc, entorsele, lombosciatica, luxatiile, ruptura de menisc sau ruptura de ligamente s.a. 

Modalitate comanda ArtroLife pentru articulatii in Caransebes:

Pentru municipiul Caransebes si zonele limitrofe din judetul Caras-Severin se poate comanda Life Impulse ArtroLife pentru articulatii completand formularul de comanda de pe site-ul nostru. Va oferim o reducere de 20%.