Promotii valabile in perioada 07.02.2017 - 14.03.2017

 

Atentie! - in cazul promotiilor de tipul 1+1 sau 2+1 in care al 2-lea sau al 3-lea produs are o reducere de X lei, se pun in cos nr. de produse fara reducere iar produsul cu

reducere se alege de la sectiunea promotii.

 

 

Vrei sa fii reprezentant de vanzari produse BIO si sa castigi bani? - Completeaza acum formularul de inscriere in echipa de vanzari a companiei noastre.

eXTReMe Tracker

Copyright 2005 - 2016 Life Care BIO - Cu valori bine definite, promovând sănătatea, frumusețea , Life Care este prima și cea mai mare companie BIO din România. Succesul companiei constă în primul rând în produse premium, de o calitate excepțională, dezvoltate de câtre cele mai mari nume din industria de cosmetice, suplimente nutritive și detergenți BIO din lume. Acesta este un site independent Life Care si orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati deasemenea www.life-care.com. Alege un stil de viata sanatos alaturi de Life Care.