Tratament naturist pentru durerile articulare si musculare

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 6, 2017 Under: articole din sanatate

Articulatiile sunt acele zone care fac legatura intre oasele din organism. Multe dintre aceste dureri reprezinta dureri cronice care sunt aproape imposibil de tratat singura posibiltate reala fiind aceea de ameliorare a acestor dureri. Cea mai frecventa cauza a durerilor articulare este reprezentata de catre artrita.

Firma Life Care va ofera posibilitatea sa achizitionati Gel antiinflamator Gheara Dracului, un produs cu actiune de calmare a durerilor aproape instantanee, un efect racoritor si calmant, ajuta la reducerea inflamatiilor si relaxarea musculaturii, ducand asfel la reducerea durerilor articulare si musculare.

Compozitia exceptionala formata din eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, ofera calitati antiseptice ajutand la calmarea si reducerea inflamatiilor, ameliorarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Se recomanda utilizarea acestui produs in toate afectiunile care provoaca durere avand un efect de relaxare si racorire. Eucaliptul este o planta recunoscuta pentru efectul terapeutic in bolile articulare, mai ales atunci cand simptomele sunt agravate de perioada friguroasa. Ginsengul are un efect energizant si creste tonusul. Lemongrass-ul are proprietati antiseptice si antifungice. Uleiul de rozmarin ajuta la intensificarea circulatiei sangvine ceea ce duce la diminuarea simptomelor artritei.

Completati formularul de inscriere si puteti achizitiona Gel antiinflamator Gheara Dracului si oricare din cele peste 350 de produse Life Care cu reducere de minim 20%. In sectiunea de promotii a site-ului nostru gasiti zilnic zeci de promotii la produsele Life Care, unele dintre ele avand reducere si de 90%.

In : articole din sanatate 


Tags: tratament naturist  dureri articulare  dureri musculare 

 

 

 
eXTReMe Tracker