Trament natural pentru durerile reumatice

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, September 5, 2017 Under: articole din sanatate

Se apropie sezonul rece si o data cu acesta revin si problemele reumatice. Firma Life Care vine in intampinarea dumneavoastra cu renumitul Gel antireumatic Puterea Ursului, un produs obtinut din plante cultivate in medii de cultura bio.

Gelul antireumatic Puterea Ursului este compus dintr-un amestec de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii bio de cultura ceea ce fac ca acest produs sa fie un produs natural cu efecte pozitive tratamentul durerilor reumatice. Menta este o planta recunoscuta pentru calitatile sale de tonifiere a organismului. Vitamina B, calciul si potasiul care se gasesc in concentratii substantiale in menta determina cresterea imunitatii organismului si a tonusului muscular. Eucaliptul este cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale terapeutice in privinta tratarii artritei, mai ales cand aceasta este agravata de anotimpul friguros. Ginsengul are un puternic efect energizant si stimuleaza tonusul general al organismului. Vita-de-vie este recunoascuta pentru proprietatile sale in ceea ce priveste tulburarile circulatorii periferice. 

Daca vreti sa achizitionati Gel antireumatic Puterea Ursului beneficiind de reducere de minim 20% completati formularul de inscriere de pe site-ul nostru si un consultant Life Care va lua legatura cu dumneavoastra in maxim 24 ore lucratoare pentru a va ajuta la realizarea comenzii.

In : articole din sanatate 


Tags: tratament natural  dureri reumatice  gel antireumatic puterea ursului 

 

 

 
eXTReMe Tracker