Probioticele de la Jamieson

Posted by Alin Marinescu on Sunday, November 22, 2015 Under: articole din sanatate

Probioticele de la Jamieson
Bacteriile intestinale sunt esentiale pentru viata. La scurt timp dupa nastere incepe colonizarea microflorei in intestinele sugarilor.
Flora gastrointestinala a adultilor reprezinta cel mai mare rezervor de acest gen, cuprinzand aproximativ 500 de specii bacteriene diferite, localizate in tractul digestiv.
O stare buna de sanatate rezulta de multe ori din echilibrul delicat aflat intre bacteriile benefice si bacteriile daunatoare.
Probioticele sunt considerate benefice si sunt denumite uneori bacterii "prietenoase" care joaca un rol important in refacerea florei intestinale, atat in timpul cat si dupa tratamentul cu antibiotice.
Avand cele mai ridicate concentratii de celule active disponibile pe piata, Probiotice 10 miliarde si Probiotice 30 miliarde de la Jamieson ajuta la echilibrarea florei intestinale si la bunastarea generala a sistemului digestiv si imunitar.
In plus, aceste produse pot fi administrate si copiilor. Fiecare capsula este usor de inghitit si contine o concentratie ridicata de celule active.
Probioticele de la Jamieson provin din surse naturale si sunt testate farmaceutic pentru a garanta eficacitate deplina si puritate clinica absoluta.

De ce sa alegi Probioticele de la Jamieson?

-Ajuta la refacerea echilibrului florei intestinale
-Au o eficienta maxima datorita numarului ridicat de celule active
-Se administreaza o singura capsula pe zi
-Provin din sursa naturala
-Puritate dovedita clinic
-Formula bioactiva

sursa: sfatulmedicului.ro

In : articole din sanatate 


Tags: probioticele  de la jamieson  life care  stiri din sanatate 

 

 

 
eXTReMe Tracker