Nu slabesti? Foloseste aceste 3 reguli la masa de dimineata pentru a slabi

Posted by Alin Marinescu on Saturday, November 21, 2015 Under: articole din sanatate

Imagini pentru avocado cu ou

Încerci de foarte mult timp să slăbești, dar niciodată nu ai putut să faci acest lucru? Masa de dimineață este foarte importantă, deoarece îți dă energie, dar îți setează metabolismul. Urmează aceste 3 reguli la masa de dimineață pentru a slăbi de cum începi ziua

Nu sări niciodată peste masa de dimineață

Pe lângă faptul că îți dă energie, masa de dimineață pornește “focul” metabolismului, astfel că dacă tu mânânci, atunci metabolsimul tău începe să funcționeze și tu vei începe să slăbești. Dacă ai energie faci față zilei de lucru și te poți duce și la sală după. Dacă nu mânânci, nu ai energie și ești mai predispusă să consumi dulciuri și mâncare nesănăoasă pentru a-ți ridica glicemia.

2. Mânâncă alimente bogate în fibre și proteine

Mânâncă un mic dejun sățios prin consumarea alimentelor bogate în fibre, care te mențin sătulă mult mai mult timp deoarece se digeră mai greu. Avocado, nuci, iaurt, cereale, semințe de grâu, pâine integrală, toate acestea conțin fibre, care te ajută să rămâi sătulă și să ai o digestie de fier.

3. Ai grijă la porții

Masa de dimineață este cea mai importantă, dar trebuie să ai grijă și la porții. Încearcă să îți prepari mâncarea în castroane mici ca să măsori cantitatea de mâncare pe care o consumi.

sursa: doctorulzilei.ro

In : articole din sanatate 


Tags: energie  masa de dimineata  metabolism  mic dejun  stiri din sanatate  life care 

 

 

 
eXTReMe Tracker