Ce beneficii pentru sanatate poate avea invelirea picioarelor in folie de aluminiu timp de o ora

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, March 29, 2017 Under: articole din sanatate

Folia de aluminiu este un produs ca se gaseste in toate bucatariile fiind in general folisita la impachetarea produselor alimentare atunci cand sunt gatite si nu numai. Putina lume stie insa ca folia de aluminiu poate sa fie folosit si in scopuri terapeutice medicale.

3 beneficii ale aluminiului pentru sanatate:

1. Amelioreaza starile de raceala.

De multe ori mai ales iarna suntem loviti de raceala. Acest lucru se intampla in special atunci cand sistemul nostru imunitar este slabit. Stiati ca puteti ameliora starile de raceala cu ajutorul aluminiului? Inveliti picioarele in 5-6 foi de aluminiu si lasati-le asa timp de o ora. Foile de aluminiu au proprietati antiinflamatoare care ajuta la ameliorarea starilor de raceala. Dupa o ora despachetati picioarele din foile de aluminiu si lasati picioarele sa respire. Repetati de cateva ori procedura. O sa vedeti ca in cateva zile simtomele de raceala vor disprea.

2. Amelioreaza starile de oboseala

Nivelul ridicat de stres va poate crea peste zi o stare accentuata de oboseala. Din fericire folia de aluminiu va poate ajuta pentru a va reface energia. Se taie o fasie de folie de aluminiu si se aseaza in congelator. Cand aceasta este suficient de rece se maseaza usor fata cu ea. Va ajuta la eliminarea stresului.

3. Calmarea arsurilor solare

In urma mai multor studii s-a ajuns la concluzia ca folia de aluminiu este foarte eficienta in calmarea arsurilor solare. Spalati pielea arsa cu apa dupa care o uscati prin tamponarea cu un prosop. Ungeti bine zona afectata cu crema unguenta pentru arsuri. Inveliti zona in folie de aluminiu iar durerea va disparea in scurt timp. 

In : articole din sanatate 


Tags: folie de aluminiu  proprietati terapeutice  stari de raceala  stari de oboseala  arsuri solare 

 

 

 
eXTReMe Tracker