Alimente ideale pentru lupta impotriva balonarii

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, July 19, 2017 Under: articole din sanatate

Avand un stomac plat, cu siguranta acest lucru ne face sa fim mai increzatori. In plus problemele legate de balonarea stomacala me pun si sanatatea in pericol. Exista multe boli si problem medicale care se pot declansa de la faptul ca stomacul nu isi indeplineste bine functiile cum ar fii: obezitatea, hipertensiunea arteriala, colesterolul, diabetul si chiar cancerul.

Un stomac balonat avand drept cauza un stil de viata nesanatos, cum ar fi obiceiurile alimentare  nesanatoase, alimente grase, carne procesata si folosirea altor alimente nesanatoase pot crea grave probele de sanatate.
Pentru a evita astfel de problem este bine sa consumam cat mai multe alimente fara grasimi. In continuare vom prezenta cateva alimente pe care stomacul nostru le iubeste.

1. Portocale
Portocalele sunt an aliment cu un continut scazut de calorii, un aport mare de vitamina C si care ajuta la eliminarea balonarii si reglarea metabolismului. Este recomandabil atunci cand aveti stari de balonare sa beti un pahar cu suc de portocale proaspat facut chiar atunci si care sa nu contina conservanti.

2. Mere
De asemenea, putem reduce sau elimina starea de balonare cu ajutorul merelor. Merele au un contin mare de minerale, apa si un continut redus de calorii. Ei bine atunci cand doriti o gustare puteti inlocui produsele nesanatoase cu mere. Astfel puteti sa va reduceti starea de balonare sis a va reglati tranzitul intestinal.

3. Alune
Alunele sunt o gustare sanatoasa atunci cand vreti sa pierdeti in greutate. Acestea contin: fier, magneziu, cupru, mangan, potasiu si fibre. Pe langa ajutorul pe care il ofera pentru pierderea in greutate alunele ajuta si la reducerea riscului de boli de inima si cancer.

4. Spanac
Spanacul este o legume foarte buna pentru sanatate. Consumul de spanac este de asemenea foarte bun pentru pierderea in greutate si eliminarea balonarii. Spanacul are un continut ridicat de antioxidanti cum ar fi flavonoizi si caroizi, precum si minerale cum ar fi magneziu, zinc, seleniu si de asemenea vitaminele C si E. Consumul de spanac accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor.

In : articole din sanatate 


Tags: alimente  balonare  portocale  mere  alune  spanac  tranzit intestinal  pierdere in greutate  boli de stomac  accelerarea metabolismului 

 

 

 
eXTReMe Tracker