Acest tip de alimente te ajuta sa slabesti chiar si atunci cand dormi

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, April 18, 2018 Under: articole din sanatate

Mentinerea unei greutati normale este una dintre prioritatiile cele mai importante atunci cand vrei sa traiesti sanatos. Este nevoie insa sa faci eforturi suplimentare daca doresti sa ai o greutate ideala. Poti incepe prin a alege cu atentie alimentele pe care le consumi. Exista mai multe tipuri de alimente care te ajuta sa pierzi in greutate, chiar si noaptea atunci cand dormi.
Adauga urmatoarele trei alimente in meniul zilnic. Cu aceste suplimente din alimentatia ta, iti vei pastra sanatos tubul digestiv si vei accelera arderile chiar si atunci cand dormi. 

Sa vedem care sunt aceste trei alimente care te ajuta sa arzi rapid grasimile:

Portocalele
Vitamina C din portocale intareste capacitatea corpului de a arde grasimile. Continutul ridicat de fibre din portocale ajuta de asemenea la eliminarea grasimii din corp.

Cerealele integrale
Acest tip de alimente ajuta la mentinerea insulinei la un nivel scazut chiar si atunci cand nu faceti miscare, iar semintele cerealelor integrale ajuta la functionarea corespunzatoare a tubului digestiv. 

Produsele lactate
Calciul din lapte ajuta la accelerarea metabolismului organismului. Laptele ajuta la mentinerea glucozei din sange la un nivel scazut. Iti recomandam sa consumi cat mai des cu putinta derivati din lapte precum: iaurt, kefir sau sana. Sunt produse ideale pentru reducerea grasimilor din organism si pentru functionarea corespunzatoare a tubului digestiv.

In : articole din sanatate 


Tags: #cura  cura de slabire  #slabestesanatos  #alimente  #portocale  #cerealeintegrale  #produselactate  #iaurt  #sana  # 

 

 

 
eXTReMe Tracker