Acest amestec te ajuta sa renunti la fumat in 72 ore

Posted by Alin Marinescu on Thursday, July 13, 2017 Under: articole din sanatate

Renuntarea la fumat este un lucru dificil de realizat de catre majoritatea fumatorilor. Dupa cum stim cu totii, fumatul este extrem de daunator pentru sanatate, ceea ce inseamna ca foarte multa lume doreste sa renunte la acest viciu. Fumatul poate creste substantial riscul de producere a unor boli cum ar fi: riscul de accident vascular cerebral, infarct miocardic, cataracta, cancer, precum si alte probleme grave de sanatate.

De indata ce renunti la fumat vor aparea schimbari vizibile in corpul tau. Calitatea si aspectul pielii tale va deveni mult mai atractiv, dintii si unghiile nu vor mai fi afectate niciodata. Daca doriti sa renuntati la fumat insa va este greu sa o faceti, noi avem pentru dumneavoastra o solutie care va poate fii de ajutor. Este vorba despre un amestec natural format din urmatoarele produse: ulei esential de lamaie, ulei esential de eucalipt si piper negru.

Cum se prepara amestecul?

Se amesteca in cantitate egala cele doua uleiuri esentiale la care se adauga o mica cantitate de piper, se imbiba in acest amestec un disc demachiant de bumbac si se pune sub nas ori de cate ori simtim nevoia sa fumam. Inspirati vaporii de ulei din discul demachiant pana aroma dispare. Utilizati acest amestec atata timp cat considerati ca aveti nevoie pana sa va lasati de fumat.

Unul ditre efectele imediate ale renuntarii la fumat este instalarea anxietatii care duce la iritabilitate si depresie. Daca nu doriti sa treceti prin aceste stari va recomandat sa folositi amestelul despre care am facut referire in acest articol.

In : articole din sanatate 


Tags: amestec  renuntare fumat  renuntare la fumat cu bicarbonat  renuntare la fumat efecte  renuntare la fumat prin hipnoza  renuntare la fumat simptome 

 

 

 
eXTReMe Tracker