Slăbește sănătos cu glucomannan

 
slabeste sanatos
 

Glucomannan te susține în lupta împotriva kilogramelor în plus, o provocare care nu este întotdeauna ușoară. Gândește-te la ultima dată când ai încercat să slăbești și ți-ai modificat dieta. Nu-i așa că cel mai dificil a fost să faci față senzației de foame?

Asta până când organismul tău s-a obișnuit cu o dietă mai săracă în calorii și cu porții mai mici.

Poate tocmai acest pas te-a descurajat și te-ai gândit că nu poți să slăbești. Dacă ai trecut prin asta, cu siguranță nu ești singură.

Foamea reprezintă cea mai mare barieră în pierderea în greutate și, din păcate, este un efect secundar natural atunci când încerci să reduci aportul caloric.

Dar aici apare glucomannanul, o fibră dietetică care poate fi eficientă în procesul de slăbire, căci se extinde în stomac și îți conferă senzația de sațietate. Este o modalitate complet naturală de a-ți crește conținutul de fibre în timp ce facilitezi pierderea în greutate!

Ce este glucomannan?

Glucomannanul reprezintă o fibră dietetică naturală, solubilă în apă, extrasă din planta de konjac, ce crește în Asia de Est. Datorită capacității sale excepționale de a absorbi apă, este una dintre cele mai vascoase fibre alimentare cunoscute.

Absoarbe atât de mult lichid încât o cantitate mică de glucomannan adăugată într-un pahar de apă transformă întregul conținut într-un gel.

Cum contribuie la pierderea în greutate?

Ca și alte fibre solubile, se crede că glucomannanul promovează pierderea în greutate în mai multe moduri:

1. Este foarte sărac în calorii.
2. Ocupă spațiu în stomac și promovează o senzație de sațietate, reducând aportul alimentar la o masă ulterioară.
3. Întârzie golirea stomacului, contribuind la creșterea sațietății.
4. Ca și alte fibre solubile, reduce absorbția proteinelor și a grăsimilor.
5. Are un efect prebiotic, hrănind bacteriile prietenoase din intestin, care transformă glucomannanul în acizi grași cu lanț scurt, împiedicând acumularea de grăsime.

Un intestin sănătos este esențial pentru buna funcționare a întregului organism, iar un intestin echilibrat cu bacterii bune poate ajuta la gestionarea greutății.

Alte avantaje ale prebioticelor includ:

- Digestie îmbunătățită
- Răspuns la stres redus
- Un echilibru hormonal mai bun
- Funcție imunitară îmbunătățită

Fibrele alimentare

Fibra din glucomannan acționează ca o masă vascoasă care se deplasează prin sistemul digestiv. Este eficientă în caz de constipație sau digestie lentă, fiind un laxativ natural.

Știai că o digestie deficitara poate incetini pierderea în greutate prin reducerea absorbției de vitamine și nutrienți? O digestie îmbunătățită cu o fibră precum glucomannanul te va ajuta să te simți mai bine și să slăbești mai ușor.

Există efecte secundare?

Glucomannanul este un produs natural, un tip de fibră. Cu toate acestea, dacă organismul tău nu este obișnuit cu un consum regulat de fibre, atunci când îl introduci în dietă, este posibil să te confrunți cu apariția balonării și a gazelor.

Cel mai bun mod de a combate acest lucru este să începi să consumi o cantitate din ce în ce mai mare de fibre zilnic, pentru a-i oferi corpului tău timpul necesar să se obișnuiască.

De asemenea, este important să consumi glucomannanul cu multă apă. Deoarece acesta se extinde în stomac, vrei să te asiguri că bei suficientă apă pentru a-l ajuta să treacă mai ușor prin sistemul digestiv.

Recomandarea noastră:

Life Impulse Glucomannan Extract – soluția naturală în lupta împotriva kilogramelor în plus facand parte din gama de produse Life Care pentru slabit.

Cu un conținut caloric extrem de scăzut, glucomannanul produs de catre compania Life Care se digeră greu în intestinul subțire și, prin urmare, ocupă mult spațiu în stomac, oferind o senzație de sațietate pe termen lung.

Extractul de glucomannan poate contribui la pierderea în greutate prin creșterea senzației de sațietate, reducând astfel pofta de mâncare și consumul alimentelor.

Fibrele de glucomannan aduc numeroase beneficii:

- Reduc apetitul și cresc senzația de sațietate
- Scad nivelul de colesterol
- Absorb substanțele toxice
- Sunt benefice pentru persoanele cu diabet
- Nu influențează nivelul glicemiei.

Combinate cu exerciții fizice și o alimentație sănătoasă și cu conținut scăzut de calorii în dieta zilnică, rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

© Copyright Life Care