Ce este reumatismul?

Bolile reumatice afecteaza in principal articulatiile si muschii. Unele dintre bolile reumatice cum ar fi osteoartrita sunt rezultatul uzurii provocate de catre imbatranire. Altele, cum ar fi artrita reumatoida sunt cauzate de anumite probleme ale sistemului imunitar.

In mod normal in urma vizitei la medicul specialist, bolile reumatice sunt tratate cu medicamente, la care se adauga exercitii fizice regulate, o dieta sanatoasa, odihna si un management al stresului.

Medicul specialist care coordoneaza tratamentul pacientilor de reumatism se numeste reumatolog si in functie de starea de sanatate a pacientului va decide cea mai buna schema de tratament in special pentru ameliorarea durerilor.

Pana in urma cu cativa ani toate bolile reumatice este catalogate generic sub denumirea de reumatism. Acum exista peste 100 de boli reumatice distincte dintre care amintim: osteoartrita, artrita reumatoida, spondilita anchilozanta, sindromul Sjogren's s.a.

 

Tratarea reumatismului cu ajutorul Gelului antireumatic Puterea Ursului de la Krauter

La inceputul anului 2005 compania de distributie produse BIO Life Care a lansat pe piata romaneasca un produs revolutionar pentru tratarea problemelor reumatice. Acest produs a fost intitulat generic Gel antireumatic Puterea Ursului fabricat in Germania de catre firma Krauter.

 

 

Efectele antireumatice ale Gelului antireumatic Puterea Ursului:

- Actioneaza rapid in zona unde este aplicat;

- Are un puternic efect de incalzire locala;

- Tempereaza durerile provocate de catre reumatism;

- Reduce substantial artrita;

- Accelereaza circulatia periferica;


 

Gelul antireumatic Puterea Ursului are un pronuntat efect emolient, are un caracter antiseptic si accelereaza circulatia sangvina periferica. Configuratia deosebita formata din menta, ginseng, eucalipt si vita de vie obtinute in medii bio ofera multiple efecte benefice dintre care amintim reducerea durerilor musculare, atenuarea durerilor provocare de inflamatii si reducerea acestora, stimularea circulatiei sangvine atat la nivelul zonei afectate de reumatism cat si in zonele in care este aplicat gelul.

Menta este o planta cunoscuta de toata lumea pentru proprietatile sale benefice in tratarea diverselor boli, insa ea are si proprietati de tonifiere. Menta contine minerale precum potasiu, calciu sau vitamina B, aceste minerale intrand in compozitia ei si ducand la la cresterea imunitatii organismului precum si la dezvoltarea tonusului muscular. Eucaliptul este recunoscut pentru proprietatile sale benefice in tratamentul artritei, in special atunci cand simptomele sunt agravate de perioadele cu vreme rece. Ginsengul are un efect puternic energizant si stimuleaza o crestere a tonusului general, in timp ce extractul bio din vita de vie ajuta in tratarea problemelor circulatorii periferice.


Cum se poate achizitiona Gelul antireumatic Puterea Ursului?

Completati formularul de inscriere si un reprezentant al companiei Life Care va lua legatura cu dumnevoastra in maxim 24 ore pentru a va ajuta in realizarea comenzii. Prin completarea formularului de inscriere beneficiati automat de 20% reducere fata de pretul de catalog, reducere pe care o obtineti pentru comenzile dvs personale.

In cazul in care vreti sa castigati bani in timpul liber puteti sa deveniti reprezentant(a) de vanzari Life Care si castigati intre 20-60% din toate vanzarile pe care le realizati.