Gama de produse Krauter

Gama de produse Krauter este un brand renumit al companiei Life Care. Aceasta gama de produse a fost lansata in Romania de catre compania Life Care in anul 2005, mai exact in luna Iulie 2005. Inca de la inceput aceasta gama de produse s-a remarcat prin calitatea si eficienta terapeutica a produselor care o compun.

Din aceasta gama de produse la ora publicarii acestui articol fac parte peste 150 de produse de inalta calitate. Avem zeci de produse foarte cunoscute insa poate cele mai cunoscute de fiecare dintre dumneavoastra sunt Gelul antireumatic Puterea Ursului si Gelul antiinflamator cu Gheara Dracului.

Eficacitatea produselor Krauter este data de faptul ca in compozitia lor se gasesc doar plante cultivate in medii BIO si care sunt folosite in obtinerea produsului in stare naturala, in stare pura. Singura modalitate de prelucrare folosita este macerarea. Prin macerare, plantele nu isi pierd proprietatile cum se intampla prin prelucrarea termica. Faptul ca plantele folosite raman in stare aproape pura duce la sporirea eficacitatii acestora.

Brandul Krauter se imparte in 3 mari segmente in functie de destinatia finala a produselor:


Krauter Remedium - in acest segment gasim produsele destinate pentru tratamentul diverselor boli;

Krauter Kosmeticum - in acest segment gasim produsele destinate infrumusetarii si intretinerii corporale;

Krauter Herbarium - in aceast segment gasim produsele alimentare BIO destinate unei alimentatii sanatoase;eXTReMe Tracker