Oase puternice, pentru o mobilitate nelimitată

 

Majoritatea oamenilor se concentrează asupra sănătății oaselor abia în a doua jumătate a vieții lor, cu toate că, în jurul vârstei de 30 de ani, densitatea osoasă începe să scadă, ceea ce crește fragilitatea oaselor și, implicit, riscul de fracturi. De fapt, fundația unui schelet puternic și sănătos se pune încă din primii ani de viață. Este crucial să construim cât mai multă masă osoasă posibil în această perioadă inițială, iar nutriția corectă, furnizând toate substanțele nutritive esențiale, este deosebit de importantă încă de la o vârstă fragedă. Cu cât oasele acumulează mai mult calciu, cu atât vor avea o densitate și rezistență mai mare.

De asemenea, debutul menopauzei poate duce la o pierdere a masei osoase, devenind o problemă majoră pentru femei (menopauza fiind considerată momentul ultimei menstruații, în jurul vârstei de 50 de ani pentru majoritatea femeilor). Dacă, în anii mai tineri, scăderea medie anuală a densității osoase este de aproximativ 1.5%, acest procent crește la aproximativ 5% după instalarea menopauzei. Cu toate acestea, dacă osteoporoza sau stadiul preliminar al osteopeniei este depistat în stadii incipiente, se pot lua măsuri preventive.

Există și alți factori care pot afecta sănătatea oaselor, precum utilizarea regulată a anumitor medicamente, cum ar fi cortizonul, lipsa exercițiilor fizice, dieta vegană sau intoleranțele și alergiile alimentare, sindromul intestinului iritabil - toate acestea pot compromite absorbția adecvată a mineralelor la nivelul mucoasei digestive.

Să Descoperim Resursele pentru Sănătatea Sistemului Osteo-Articular.

O alimentație echilibrată, bogată în ingrediente proaspete, reprezintă baza solidă a sănătății sistemului osteoarticular și este un mijloc eficace împotriva pierderii masei osoase și a osteoporozei. De asemenea, evitarea creșterii acidității mediului intern al organismului este de o importanță crucială. Alimentația cu un aport ridicat de proteine animale, alimentele procesate industrial, fumatul excesiv pot contribui la creșterea acidității în organism. Pentru a contracara aceste efecte, un mod de viață activ, cu mișcare zilnică și utilizarea de suplimente alimentare de calitate sunt esențiale.

Joint Power, produs de Life Care, conține Colagen Marin Hidrolizat, sub codul 7107, și reprezintă o resursă excepțională, fiind ușor de transportat, indiferent de cât de mult călătorim.

Acest supliment conține Colagen Marin Hidrolizat de tip 2, care este cea mai comună formă de colagen prezentă în structura articulațiilor, pielii, oaselor, vaselor de sânge, sistemului circulator și digestiv. Este un element structural care conferă elasticitate și rezistență acestor țesuturi. Capacitatea organismului de a sintetiza colagenul scade odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce face ca aportul suplimentar de colagen după vârsta de 30 de ani să devină esențial.

Un alt component esențial este acidul hialuronic, o moleculă prezentă în mod natural în organismul uman, ceea ce încetinește procesul de îmbătrânire. Această substanță formează legături cu apa, menținând astfel hidratarea structurilor, ceea ce contribuie la încetinirea proceselor de îmbătrânire. Acidul hialuronic se găsește în lichidul sinovial al articulațiilor, asigurând lubrifierea acestora și acționând ca un amortizor în interiorul articulației, reducând frecarea capetelor articulare în timpul mișcării. De asemenea, acidul hialuronic joacă un rol important în sinteza colagenului și este considerat un element esențial în procesul de regenerare a țesuturilor.

În suplimentul nostru, Joint Power, care conține colagen marin hidrolizat, găsim, de asemenea, sulfat de condroitină. Acesta, împreună cu sulfatul de glucozamină, are capacitatea de a ameliora durerea articulară, acționând ca antiinflamatoare naturale și încetinind deteriorarea cartilajului. Adițional, prezența turmericului în compoziție amplifică efectul antiinflamator al produsului.

Pe scurt, compoziția produsului fabricat de catre compania Life Care sprijină efectele anti-degenerative și regenerative, precum și efectele anti-durere și antiinflamatoare ale suplimentului Joint Power, Colagen Marin Hidrolizat. Se recomandă utilizarea a 2-3 capsule pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei, pe o perioadă continuă de minim 3 luni. După vârsta de 40 de ani, se recomandă minim două astfel de cure pe an.

 

© Copyright Life Care