Life Care - Totul despre compania românească de produse BIO

 
 

Fericirea, o notiune complexa, primeste diverse interpretari de la fiecare individ. Cu toate acestea, la Life Care, suntem dedicati definirii fericirii prin intermediul celor 3 elemente fundamentale, sau asa cum le denumim noi, cei 3P:

  1. People (Oameni) - Intrucat acestia constituie forta motrice a companiei noastre.
  2. Profit (Profitabilitate) - Intrucat toate entitatile implicate in procesul nostru de dezvoltare, fie ei membri ai echipei sau clienti, pot beneficia de pe urma acestui aspect.
  3. Planet (Mediul inconjurator) - Intrucat mediul in care traim ne ofera fericire si liniste atunci cand este protejat si sanatos.

Cu peste 18 ani in urma, am inceput aceasta calatorie, cu hotararea de a ne concentra zilnic pe munca eficienta si cu o doza constanta de energie pozitiva. Scopul nostru? Sa aducem o nota mai fericita si o viata mai buna, nu doar pentru noi, ci si pentru intreaga noastra comunitate. Am ales sa abrazam un stil de viata sanatos si am conceput produse cu grija pentru a face viata membrilor comunitatii noastre mai usoara.

De-a lungul timpului, valorile noastre au evoluat si s-au intarit. In fiecare an, ne-am dedicat pasiunii, libertatii si prieteniei, imbunatatind astfel experienta noastra colectiva.

Cand am adus Life Care in Romania, am fost pioneeri si ulterior, am devenit cea mai mare companie de vanzari directe din tara, focalizati pe produse BIO, naturale si vegane. Astazi, ne gasiti in peste 25 de tari si am dezvoltat o comunitate de peste 5 milioane de membri in intreaga Europa. Ne-am concentrat intotdeauna pe dezvoltarea personala a echipei noastre, oferind programe speciale de coaching pentru a-i ajuta sa devina mai buni si mai eficienti de la an la an.

Suntem o afacere plina de bucurie, alcatuita dintr-o echipa si o comunitate mandra de progresele pe care le-am realizat si de stilul nostru de viata. Dorim ca fiecare persoana care vine in contact cu ceea ce oferim sa aiba sansa de a-si imbunatati viata si de a simti o pata de fericire.

De-a lungul acestor ani de activitate, am reusit sa atingem aceste realizari prin incredere, devotament si dedicare totala. Aceste distinctii nu fac decat sa confirme ca eforturile noastre sunt vizibile si au un impact pozitiv asupra comunitatilor in care ne desfasuram activitatea:

Am fost pionieri in miscarea BIO din Romania si am marcat momentul istoric cand am definit termenul "BIO" pe Wikipedia Romania.

Life Care a fost onorata cu o nominalizare in topul celor mai responsabile 30 de companii din Romania de catre "CSR Revolution," ca recunoastere a contributiei noastre la responsabilitatea sociala.

Camera de Comert a Romaniei ne-a recunoscut performantele, acordandu-ne in mod repetat locul 1 in categoria companiilor mici si mijlocii.
Prin eforturile noastre, prestigioasa revista internationala "Direct Selling News" ne-a desemnat ca "Oportunitatea Bio numarul 1 din Europa."
Am primit numeroase aparitii in reviste de renume, printre care Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street, si multe altele.
Aici, la Life Care, traim cu bucurie si ne mandrim cu asta. Si stim ca, odata ce te alaturi comunitatii noastre, vei simti aceeasi fericire si entuziasm pentru viata pe care noi o promovam in fiecare zi.

 

© Copyright Life Care