Life Care® - Produse naturiste pentru sănătate și frumusețe

 
produse Life Care
 

Începând cu anul 2005, Life Care® reprezintă prima companie BIO 100% românească care comercializează la nivel național și internațional produse cosmetice terapeutice și de înfrumusețare, suplimente alimentare și produse de curățenie.

Life Care® se distinge ca fiind cea mai mare companie românească de Vânzări Directe din Romania, oferind o gamă extinsă de peste 300 de produse Bio, naturale și vegane.

IMPORTANT! Produsele sub mărcile proprii Krauter, Biotissima și BioHAUS, comercializate de Life Care, incluzând cosmeticele, produsele terapeutice și cele de curățenie, NU SUNT TESTATE pe animale și respectă prevederile Regulamentului (CE) Nr.1223/2009 al Parlamentului European și al Consiliului din 30.11.2009 privind produsele cosmetice.

Cu Life Care, ai certitudinea că produsele pe care le utilizezi sunt de înaltă calitate și prietenoase cu mediul înconjurător!

De-a lungul anilor, portofoliul de produse s-a extins semnificativ, ajungând la peste 500 de produse disponibile pe website-ul www.magazin-naturist.com, dintre care peste 300 se regăsesc și în catalog. Business-ul s-a extins nu doar în Romania, ci și în întreaga Europă, transformându-se în cea mai mare companie de vânzări directe din Romania și Europa de Est. Life Care se evidențiază prin vânzări de produse certificate la nivel internațional și național, inclusiv produse cu ingrediente BIO.

Obiectivul principal al companiei Life Care este de a oferi produse eficiente, sigure și plăcute.

Facem acest lucru prin utilizarea ingredientelor organice, acceptate și recunoscute natural de corpul nostru (cu ADN organic recunoscut de fiecare parte a corpului: organe, sânge, celule).

"Acesta este "marele secret" al eficacității și siguranței produselor noastre.

Nu este necesar să adăugăm substanțe chimice pentru a fi "promotori ai eficienței" în acest proces. Orice substanță chimică sau organism modificat genetic (GMO) adăugat va deveni un reziduu toxic pe care organismul nostru va încerca să-l elimine cu greu. De aceea, evităm să folosim orice substanță chimică sau GMO în lista noastră de ingrediente.

Având în vedere că activăm într-o piață exigentă, rețetele noastre unice sunt create după numeroase teste pentru a satisface "nevoia de plăcere" a clienților noștri (văz, simț, miros, densitate, culoare, etc.).

Dezvoltăm constant rețetele pentru a aduce îmbunătățiri, incluzând noi ingrediente aprobate de către organizațiile de certificare organice la nivel mondial.

Portofoliul Life Care® este alcătuit din peste 500 de produse, acoperind 7 domenii esențiale ale vieții: "sănătate și imunitate", "slăbire și detoxifiere", "nutriție și sport", "frumusețe și îngrijire personală", "bani și antreprenoriat", "educație și dezvoltare", "îngrijirea casei".

Portofoliul Life Care® include 8 brand-uri proprii: Kräuter®, Life Impulse®, Biotissima®, Primo®, Ganoderma for Life®, Meal Balance®, SUPER WATER®, BioHAUS®.

Valoarea produselor Life Care®

Produsele din portofoliul Life Care® reprezintă opțiuni premium dezvoltate de cei mai importanți producători de cosmetice, suplimente nutritive și detergenți BIO din întreaga lume. Calitatea acestora este autentificată de organizații certificate independente, recunoscute la nivel internațional, precum ECOCERT sau BDIH, și de către Ministerul Sănătății din Romania.

Standardul BDIH stabilește criteriile privind ingredientele acceptate în compoziția produselor, ce sisteme de conservare sunt permise și asigură că acestea nu sunt testate pe animale. Principiile care definesc conceptul BDIH privind "cosmeticele naturale controlate" includ protejarea naturii – în timpul exploatării materiilor prime, se urmărește perturbarea cât mai redusă a mediului, luându-se în considerare și protecția animalelor. Se exclude intervenția sau manipularea genetică asupra patrimoniului ereditar al plantelor sau animalelor; transformarea atentă a materiilor prime în produse finite, fără a implica reacții chimice.

Ambalajele trebuie să fie economice și să respecte mediul înconjurător; cosmeticele naturale controlate ar trebui să renunțe la coloranții și conservanții sintetici, conținând, în schimb, substanțe cu potențial alergic redus. ECOCERT este o organizație internațională de inspecție și certificare a produselor ecologice, verificând conformitatea acestora cu legislația europeană, națională și cu standardele internaționale în vigoare. Produsele certificate ECOCERT nu conțin uleiuri minerale, silicon, emulgatori precum PEG, parabeni, parfumuri sintetice, matrite sintetice sau diversi solventi.

Fiecare ingredient din compoziția produselor Life Care® este atent selecționat și procesat astfel încât valoarea sa pentru organism să fie maximă. Produsele Life Care®, fie că sunt naturale, conțin ingrediente organice sau sunt 100% BIO, reprezintă o alternativă sănătoasă pentru susținerea și protejarea organismului, fiind recomandate chiar și persoanelor sensibile sau alergice.

 

© Copyright Life Care