Curatenia casei: o investiție în sănătatea copilului

 
casa curata copil sanatos
 

Pentru a asigura sănătatea copilului tău, este esențial să adopți o abordare diferită în ceea ce privește curățenia din casa ta. În primul rând, evită să utilizezi cele mai puternice produse de curățenie, care adesea sunt încărcate cu substanțe chimice, și optează în schimb pentru alternative non-toxice, dar eficiente.

Mai ales în cazul copiilor mici, este important să îi protejezi de substanțele toxice. Multe dintre produsele de curățenie și întreținere disponibile în comerț conțin o gamă de substanțe toxice care pot provoca probleme respiratorii, cum ar fi astmul, sau pot duce la tulburări hormonale, iritații ale ochilor, alergii sau dermatite de contact.

Regretabil, există situații în care eticheta nu dezvăluie toate ingredientele, unele dintre acestea fiind ascunse, în special cele periculoase pentru sănătatea noastră, dar mai ales pentru cea a copiilor noștri.

În acest context, soluția constă în alegerea produselor ecologice certificate sau în prepararea propriilor soluții de curățare acasă, folosind ingrediente naturale. Descoperă cum poți curăța întreaga casă cu ajutorul lămâii, bicarbonatului și a oțetului de mere.

Asigură-te că depozitezi produsele de curățenie în locuri inaccesibile copiilor, chiar și atunci când acestea sunt ecologice și aparent inofensive. Există întotdeauna riscul ingerării substanțelor de curățare, iar precauția este întotdeauna mai bună decât vindecarea.

Optează pentru Opțiunile Eco și Uită de Alergii sau Iritații

Cum identifici un produs de curățenie ecologic?

- Nu provoacă alergii
- Este 100% biodegradabil
- Nu conține ingrediente de origine animală sau materii (petro)chimice

Produsele ecologice conțin ingrediente naturale provenite din culturi organice, distribuind un miros plăcut și non-toxic. Life Care îți pune la dispoziție soluția completă pentru o casă curată în stil eco.

Alege produsele de curățenie și îngrijire a casei Life Care BioHAUS® – certificate de Ecocert. Testate dermatologic, acestea nu provoacă alergii, sunt concentrate și eficiente, biodegradabile și prietenoase cu pielea. Dispun de un miros plăcut, fie de lavandă, mușețel sau portocale. Acestea degresează, elimină mirosurile neplăcute și îndepărtează eficient petele.

Completeaza formularul de inscriere Life Care si poti sa comanzi produse Life Care BioHaus cu reducere pentru consum propriu sau poti castiga pana la 50% din pretul lor devenind reprezentantul nostru de vanzari.

 

© Copyright Life Care