Life Care - produse cosmetice Krauter

Produsele din gama de cosmetice Krauter sunt recunoscute pentru abordarea lor tradițională în producție, cu rețete păstrate încă din 1969, anul în care au fost introduse pentru prima dată în Germania. De-a lungul a 48 de ani, producătorul Asam Cosmetics și-a conturat un profil distinct, axându-se exclusiv pe produse de înaltă calitate și inovatoare, rezultat al proceselor tehnologice moderne.

Începând din 2007, producătorul german a început să producă pentru Life Care cosmetice naturale-terapeutice sub marca Krauter. Fabricația are loc în prezent pe o suprafață de 6000 mp, utilizând linii complet automatizate. Produsele cosmetice sunt elaborate de doi specialiști - un doctor în cercetare și dezvoltare - conform celor mai recente standarde de calitate.

Toate produsele sunt formulate cu ingrediente BIO, selectate cu grijă, și sunt supuse testelor dermatologice. Folosind ingrediente BIO, specialiștii germani au creat pentru Life Care rețete unice, care au generat produse excepționale. Tradiția germană se regăsește încă o dată în efectele miraculoase ale produselor Krauter.

Principalele aspecte ale produselor Krauter includ:

Calitatea incontestabilă a produselor Krauter, datorată conținutului de plante BIO și rețetelor tradiționale, inspirate din natură.
Produsele Krauter sunt certificate de calitate, atestând valoarea lor inestimabilă pentru sănătatea terapeutică.
Calitatea produselor Krauter este confirmată de studiile de satisfacție a clienților din 2008, în conformitate cu care produsele Krauter ocupă primele locuri.
Krauter înseamnă:

Produse terapeutice apreciate pentru efectele lor, aroma și utilitatea lor.
Respectarea tradiției, combinând utilizarea plantelor din vechime în terapie cu tehnologia modernă.
Respect pentru natură și minunile ei.

Produsele Krauter reprezintă cea mai extinsă gamă de produse utilizate de milioane de oameni, fiind apreciate pentru eficiența lor în domeniul cosmeticii terapeutice. Această popularitate constituie cea mai importantă garanție a calității deosebite și a efectelor dovedite ale produselor acestui brand Life Care. "Magia" produselor KRAUTER, oferite de compania Life Care cu care colaborez, constă în utilizarea simplității și puterii naturii, a ingredientelor BIO cu origine controlată, care amplifică beneficiile produselor. Această abordare se bazează pe experiența experților internaționali și pe tehnologia de ultimă generație, cu respect pentru tot ceea ce înseamnă natura din jurul nostru. Gama diversificată de produse oferite acoperă o varietate de game și categorii originale Life Care! Caută în rândul acestor produse ceea ce ți se potrivește cel mai bine printre numeroasele game și categorii ale acestui brand tradițional!

  • Remedium: produse terapeutice unice.
  • Kosmeticum: produse cosmetice.
  • Herbarium: alimente curative deosebite.
Achiziționează produsele Krauter dorite cu reduceri de până la 80% prin înregistrarea unui cont gratuit CLICK AICI!
Gel incalzitor Puterea Ursului, cu plante BIO, Life Care

Gelul încălzitor Puterea Ursului, formulat cu plante BIO, Life Care, acționează instantaneu pentru îmbunătățirea circulației periferice, având o compoziție ușoară, pe bază de plante, ce ajută la ameliorarea disconfortului muscular și articular.

PREZENTARE

Gelul încălzitor Puterea Ursului, cu plante BIO, Life Care, a fost dezvoltat special pentru a reduce disconfortul muscular și articular asociat atât cu cauzele patologice, cât și cu situațiile precum accidentările sau suprasolicitarea musculară. Datorită combinației unice de plante, acest gel poate îmbunătăți mobilitatea articulațiilor și poate ameliora disconfortul reumatic, reducând astfel simptomele și durerile asociate.

BENEFICII SI EFECTE

Ingredientele din acest produs au o acțiune emolientă, antiseptică și stimulatoare asupra circulației periferice. Combinând menta, eucaliptul, ginsengul și extractul de vita-de-vie provenite din medii controlate biologic, acesta conferă multiple beneficii, cum ar fi atenuarea durerilor musculare, reducerea inflamațiilor și calmarea lor, precum și stimularea circulației.

Menta este cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare și aroma sa revigorantă. Compusă din potasiu, calciu și vitamina B, contribuie la creșterea tonusului muscular și a imunității organismului. Eucaliptul este un remediu important în tratamentul artritei, în special în condiții de vreme rece. Ginsengul stimulează tonusul general și oferă un efect energizant, iar extractul de vita-de-vie ajută în cazul tulburărilor circulatorii periferice.

Profita de reducerile de pana la 80% pentru Gel incalzitor Puterea Ursului, cu plante BIO, Life Care, CLICK AICI!
Gel racoritor Gheara Dracului, cu plante BIO, Life Care

Gelul răcoritor Gheara Dracului, formulat cu plante BIO de la Life Care, acționează imediat, oferind un efect răcoritor, calmând durerile musculare sau articulare și relaxând musculatura și articulațiile.

PREZENTARE

Gelul răcoritor Gheara Dracului de la Life Care, cu plante BIO și extract din rădăcina plantei gheara dracului, eucalipt, mentol și camfor, exercită o acțiune antiinflamatorie la nivelul articulațiilor și ameliorează rapid durerile. Utilizarea regulată a acestui gel în timpul masajului oferă o senzație plăcută de relaxare și de binefacere.

BENEFICII SI EFECTE

Combinația specială de eucalipt, ginseng, lemongrass și rozmarin, provenite din medii controlate biologic, conferă efecte antiseptice și astringente, ajutând la calmarea și reducerea inflamațiilor, alinarea durerilor musculare și stimularea circulației. Masajul cu acest produs este recomandat pentru toate afecțiunile care cauzează durere, oferind o senzație plăcută de răcorire și relaxare.

Eucaliptul este un remediu esențial în tratarea artritei, mai ales când simptomele sunt exacerbate de vremea rece. Ginsengul stimulează tonusul general și oferă un efect energizant. Lemongrass are efecte antifungice și antiseptice. Cercetările științifice moderne au demonstrat că uleiul de rozmarin are proprietăți antiseptice deosebit de eficiente.

Datorită conținutului ridicat în flavonoide, rozmarinul intensifică circulația sanguină la nivel periferic și la nivelul creierului, ajutând la reducerea simptomelor din arterite, tromboze, scleroză cerebrală, edeme cardiace cu umflarea gleznelor, precum și la ameliorarea senzației de sufocare sau de răcire a mâinilor și picioarelor.

Această rețetă NOUĂ este concentrată, asigurând o absorbție și o acțiune rapidă! Efectul concentrat permite o dozare ușoară și aplicarea directă pe zona dureroasă! Ambalajul este modern și ușor de utilizat, oferind o acțiune rapidă de reducere a inflamațiilor și de calmare a acestora.

Castiga bani devenind reprezentatul nostru de vanzari pentru produsele Krauter, CLICK AICI!
Magic Roll, cu plante BIO, Life Care

Magic Roll, cu plante BIO, Life Care, oferă un efect rapid pentru ameliorarea disconfortului muscular și articular, calmează iritatiile pielii și este usor de transportat, având format roll-on.

PREZENTARE

Magic Roll  cu plante BIO, Life Care, inovează conceptul unic "anti-durere" într-un format roll-on, ușor de utilizat și de transportat. Aceste plante, printre care se numără aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, menta, mușețel și altele, sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce o gamă largă de dureri musculare și articulare, datorită proprietăților lor antiinflamatoare. De asemenea, acestea contribuie la calmarea iritațiilor pielii, inclusiv a celor cauzate de înțepăturile de insecte.

BENEFICII SI EFECTE

Magic Roll, cu plante BIO de la Life Care, poate fi aplicat in peste 20 de zone ale corpului uman. Acționează rapid în diverse zone, inclusiv zona cervicală, gât, încheieturi, brațe, genunchi, glezne și mușchi, precum și în cazul iritațiilor pielii, inclusiv a celor provocate de înțepăturile de insecte. Plantele conținute, printre care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, menta și mușețel, sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce o gamă largă de dureri musculare sau articulare și pentru proprietățile antiinflamatoare. După masarea ușoară a zonei, veți simți o senzație de răcorire și confort.

Comanda produse cosmetice Krauter cu pana la 80% reducere sau castiga bani din vanzarea acestora, CLICK AICI!