Cine este Life Care?


 

Pentru ca si tu fiind la inceput vei avea nevoie de informatii, m-am gandit sa te ajut si sa iti povestesc ce am inteles eu despre Life Care si despre oportunitatea de a avea propria afacere.

Am aflat ca in anul 2003 a aparut idea unei comunitati BIO, bazele planului de afacere Life Care si a planului de recompense pentru Parteneri au fost puse in 2004. Startul Revolutiei BIO s-a dat in 2005, odata cu deschiderea oficiala a companiei, avand pentru inceput 5.000 de Parteneri. In urmatorii ani ascensiunea a continuat pentru ca in 2008 Life Care sa inregistreze foarte multe realizari: peste 35.000 de Parteneri, o cifra de afaceri de peste 10 Milioane Euro, ceea ce i-a facut si pe jurnalisti sa o supra-numeasca “Numele BIO in Romania”.

Anul 2009 a insemnat intoarcerea companiei in Europa, Life Care devenind parte a LifeCare Europe GmbH cu sediul in Frankfurt.

Acum eu si Partenerul meu de incredere, Life Care – asa cum ii spun eu (ca doar suntem parteneri in afacere) ne aflam in pragul unei oportunitati extraordinare, extinderea internationala. Au aparut din ce in ce mai multi Parteneri de peste hotare – in Ungaria, urmeaza Italia si Spania! Avem in fata noastra Europa sin u numai, avem toate tarile lumii!

Au trecut peste 5 ani de la lansarea oficiala a companiei. In 2010, Life Care are peste 50.000 de Parteneri, a inregistrat o crestere de peste 30% a cifrei de afaceri in prima jumatate a anului si se dezvolta exploziv la un nivel international.

M-am regasit inca de la inceputuri in valorile companiei pentru ca Life Care reprezinta pentru mine un model.

Avem nevoie de modele in viata? Avem nevoie de modele pozitive, asta e clar! Deseori, in viata suntem infulentati pozitiv de catre cineva: mama, tata, o ruda, un coleg sau un professor, o vedeta, un prieten sau chiar un strain…care ne da curaj si incredere prin modul de a fi sau poate ca a intrat in viata noastra pentru o clipa si ne-a schimbat viata, ne-a facut sa vedem lucrurile altfel sin e-a dat curaj si speranta.

Acel cineva care m-a influentat pe mine atat de mult in bine si mi-a transmis optimismul si increderea de care aveam nevoie nu a fost nici o vedeta, nici o ruda, ci Life Care, al carui sistem de valori ma reprezinta.

Cred in calitate, libertate, curaj, responsabilitate si respect.

Calitatea oferita de Natura este un etalon pe care il promovam toti membrii comunitatii BIO.

Credem in libertate ca valoare fundamentala si ne dorim sa fim liberi pentru a putea la randul nostru sa ii ajutam si pe ceilalti sa devina oameni liberi.

Am avut curajul sa visam la o lume model, o lume a calitatii din care fac parte oameni care au curajul sa lupte pentru a-si transforma propriul vis in realitate.

Avem responsabilitate fata de clientii si Partenerii nostri si manifestam respect pentru toti cei care ni s-au alaturat in promovarea unei lumi BIO.

Produsele. In momentul de fata am numarat peste 800 de produse Life Care de calitate pentru Sanatate Frumusete si pentru Casa (cosmetice terapeutice, suplimente alimentare organice, solutii BIO pentru curatenia casei, ciorapi modelatori cu microcapsule active si lista ar putea continua), produse inovatoare inspirate din natura. Formulele sunt concepute cu tehnologii stiintifice de ultima generatie si respecta cele mai ridicate standarde de calitate, in spatele fiecaruia gasindu-se parteneriate cu producatori de elita ale produselor BIO si nu numai.