Vopsea de par BIO

Posted by Sorin on Thursday, January 7, 2010 Under: Produse naturale

Vopseaua de par Logona este 100 % vegetala si este BIO. Ea acopera firul de par fara sa patrunda in interiorul acestuia, iar nuanta noua rezulta din combinarea nuantei naturale cu cea a stratului de vopsea aplicat.
Ingredientele botanice intaresc firul de par si ii confera volum natural, crescand lumina reflectata de par, ceea ce produce o stralucire tipica a parului vopsit cu vopsea Logona.
Ingrediente componente:
Alge marine, proteine de grau hidrolizat, ulei din seminte de Jojoba, uleiuri esentiale,parfum, Henna , funze de Cassia, pudra din scoarta de nuc, frunze de Indigo, ceai Sudanez(Hibiscus), radacina de Rubarbura, radacina de Rhatania, cafea, radacina de Curcuma, radacina de sfecla de zahar.
Ingredientele provin din Agricultura Organica Certificata.
Vopseaua de par Logona nu contine parfum, amoniac, conservanti, coloranti de sinteza, fixatori de culoare sau alte substante chimice.
Vopselele Logona sunt integral vegetale si se prezinta sub forma de pudra. Ele intaresc firul de par si ii confera reflexe, volum si stralucire pentru mai multe saptamani. Ele nu agreseaza parul. Sunt bogate in reflexe calde care confera nuante vii parului. Nuanta obtinuta rezulta din adaugarea vopselei peste cea naturala a parului, deci nu este posibila decolorarea.

In : Produse naturale 


Tags: vopsea de par  logona  bio  cosmetice  natural 
Life Care
 
eXTReMe Tracker