Tratarea parului lipsit de stralucire

Posted by admin. on Saturday, April 2, 2011 Under: Produse naturale

Daca parul tau si-a pierdut stralucirea si consistenta aceasta poate fi din cauza sampolui si a tratamentului pentru par folosit. Ingredientele din sampon, balsam sau alte produse de hair styling pot transforma un par sanatos intr-un par plat si anost. Cu scopul de a evita sa se intample astfel de lucruri este bines a saptamanat de cel putin 2 ori sa realizam o clatire a parului ca sa inlaturam compusii chimici care il pot afecta pe termen lung.

Este bine sa folositi un tratament natural compus din apa cu bicarbonat de sodium. Se pare ca aceasta combinatie curata foarte bine parul de compusii chimici care se gasesc in compozitia produselor de hair styling.

Se aplica aceasta compozitie pe parul umed de la radacina spre varf. Se maseaza bine si scalpul si se acopera cu o casca de dus. Se tine casca pe cap in jur de 20-25 minute dupa care se clateste parul.

Un alt tratament natural se poate face dintr-un amestec format dintr-o parte de otet de mere cu patru parti de apa rece si 10 picaturi de ulei esential de lavanda. Uleiul esential  de lavanda mascheaza mirosul otetului. Tratamentul se face la fel ca si tratamentul anterior cu bicarbonate.

La firma Life Care gasiti multe produse naturale si BIO care va pot ajuta sa aveti in permanenta un par sanatos. Pe acest site gasiti mai multe informatii despre cum puteti sa folositi aceste produse si de ce nu cum puteti sa incepeti propria afacere de multi level marketing cu produse BIO.

In : Produse naturale 


Tags: life care  bio  par sanatos  intretinerea parului  par curat  produse life care pentru par  un par sanatos numai cu life care  oportunitatea bio life care  spalare par cu otet de mere  curatare par cu bicarbonat 
Life Care
 
eXTReMe Tracker