Solutii naturale pentru a scapa de pistrui

Posted by Sorin on Monday, December 28, 2009 Under: Tratamente naturale

Solutii naturale pentru a scapa de pistrui. Desi pistruiatele au un farmec aparte, se pare ca multe dintre ele si-ar dori sa scape de aceste semne distinctive.
Estomparea petelor de pe piele se poate realiza cu ajutorul unor masti sau tratamente naturale.
Daca vi se pare ca intr-adevar pistruii va stirbesc frumusetea atunci merita sa incercati remedii ca cele de mai jos.
Amesteca un suc natural de patrunjel cu o cantitate egala de suc de lamaie, suc de coacaze si portocale dupa care adauga lotiunea obtinuta in crema ta preferata si aplica aceasta masca de cateva ori pe saptamana.
Pistruii se tamponeaza de 2-3 ori pe zi cu o lotiune preparata din lapte dulce si castravete. Taiat in rondele mici, castravetele se pune intr-o cana, se acopera cu lapte proaspat nefiert si se lasa la macerat cateva ore la rece. Apoi se scurge laptele si se foloseste masca obtinuta de cateva ori pe saptamana. Se prepara un amestec din sucul rezultat in urma pisarii florilor si tulpinilor de papadie, cu o cantitate aproximativ egala de suc de lamaie si miere, peste care se adauga si cateva lingurite de argila pana se obtine o solutie pastoasa. Aceasta masca se poate aplica de 3-4 ori pe saptamana in special seara dupa demachiere.
Se poate face si un amestec din ceapa si otet. O ceapa taiata marunt si amestecata cu 3 lingurite de otet.

In : Tratamente naturale 


Tags: solutii naturale  pistrui  sanate  bio  medicina 
Life Care
 
eXTReMe Tracker