Se implica in miscarea BIO Romaneasca!

Posted by Admin on Tuesday, April 19, 2011 Under: vedete bio
Catalin Botezatu este vedeta care a inteles demult importanta unei vieti BIO. Calatorind in toata lumea si culegand informatii, a descoperit ce inseamna produsele BIO si cat de importante sunt pentru sanatatea si frumusetea fiecaruia. A fost foarte fericit cand a auzit de prima companie din Romania care promoveaza sanatatea prin produsele pe care le comercializeaza.

LCC: Bine ne-am regasit in lumea BIO romaneasca! Excelezi intr-un domeniu in care frumusetea este primordiala. De asemenea, cunoasti produsele BIO, in general. Cum crezi ca actioneaza produsele cosmetice BIO asupra frumusetii pielii?

CB: Intr-adevar in domeniul modei, al modellingului, un aspect fizic placut este absolut necesar pentru o cariera de succes ca si model si cred ca in general, un aspect fizic placut este intotdeauna un atu. Sti cum se spune: “Nu exista femei urate, ci doar femei care nu au suficienta grija de ele!”, drept urmare ingrijirea cu produse de inalta calitate este un aspect esential pentru a obtine acel look perfect pe care si-l doreste orice femeie.

LCC: Piata BIO-Organica romaneasca este inca in fasa. Cum crezi ca vor reactiona romanii in fata unor produse Bio de inalta calitate?

CB: Chiar daca piata BIO-Organica romaneasca este acum inca la inceput, eu cred ca va cunoaste o dezvoltare rapida pentru ca romanii calatoresc mult, iar in strainatate exista in ultimii ani un adevarat curent BIO, oamenii de pretutindeni fiind adeptii unui stil de viata sanatos.

LCC: Cum te simti o data alaturat miscarii BIO? Vei continua sa promovezi viata frumoasa si sanatoasa cu produse BIO?

CB: Bineinteles ca o voi face si ma bucur ca exista acum si in Romania o astfel de companie, care promoveaza conceptul de frumusete tinand cont, in primul rand, de sanatate.

LCC: Iti multumim Catalin Botezatu!

Interviu Catalin Botezatu, Catalog 1 februarie-31 iulie 2008.

Aceste interviuri si articole ne-au facut sa intelegem inca o data ce misiune importanta avem de indeplinit: aceea de a ajuta oamenii sa traiasca sanatos intr-o lume nociva!

Intreaga lume e intr-o continua schimbare, o schimbare in bine, in care sanatatea si calitatea vietii joaca rolul principal. Asa ca incepand de anul acesta se poarta BIO!

In : vedete bio 


Tags: catalin botezatu  life care  catalin botazatu life care  vedete bio  produse krauter  oportunitate bio  sanatate bio  castigi bani cu bio  oferta bio 
Life Care
 
eXTReMe Tracker