Remedii din plante pentru gastrita

Posted by Sorin on Monday, December 28, 2009 Under: Tratamente naturale

Remedii din plante pentru gastrita. Simptomele gastritei pot fi remediate cu ajutorul plantelor medicinale. Aceste plante sunt un excelent ajutor complementar medicatiei de specialitate. Care sunt plantele minune si cum se utilizeaza ele?

Foarte eficiente in tratamentul gastritei sunt florile de galbenele. In 300ml de apa clocotita puneti la infuzat 20g de planta. Se acopera ibricul timp de 10 minute, dupa care se bea cu inghitituri mici si dese, de doua ori pe zi inainte de masa timp de 15 zile.
Florile de salcam calmeaza arsurile la stomac. 300ml de apa clocotita impreuna cu 2 lingurite de planta se lasa la infuzat timp de 10 minute. Tratamentul tine 20 de zile in care se bea ceai caldut la 30 de minute dupa masa de pranz si cea de seara.
Coada calului contribuie la neutralizarea aciditatii crescute la stomac. Fiertura din 20g de planta uscata/250ml apa, se bea de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de masa, timp de o luna, dupa care se face o pauza de cel putin doua saptamani.

Alte plante "minune": frunzele de zmeur, frunzele de patlagina, merisor, frunze de zmeur.

 

In : Tratamente naturale 


Tags: gastrita  tratamente naturale  sanatate  bio 
Life Care
 
eXTReMe Tracker