Regenereaza-te cu Ginkgo!

Posted by Sorin on Friday, December 18, 2009
Atunci cand structura firului de par este slabita, cand parul este lipsit de stralucire si nu are volum este clar ca are nevoie de grija speciala si de schimbarea alimentatiei dar mai ales a produselor de ingrijire folosite.
Ginkgo este originara din Extremul Orient si este considerata cea mai veche specie de arbore din lume.
Se cultiva in Coreea, in sud-estul Frantei si in SUA si este un produs extrem de important pentru piata farmaceutica.
Mai demult doctorii chinezi foloseau frunzele de Ginkgo pentru a ingriji problemele pulmonare si asmatice. Planta este capabila sa dilate arterele, venele si capilarele. In consecinta, ea poate sa creasca circulatia periferica si fluxul sanguin cerebral.
De aceea este folosit pentru tratarea pierderii memoriei pe termen scurt, probleme intelectuale datorate de batranete, cum ar fi senilitatea, si tiuiturile urechii. Pe scurt, pentru a creste functiile mentale. Ginkgo este un antioxidant extrem de puternic. Datorita flavonoidelor pe care le contine, exercita o actiune protectoare asupra membranelor celulare mentinandu-le integritatea.
In cosmetica, aceasta planta se foloseste pentru ingrijirea parului, revitalizandu-l! Spala-te cu samponul Samponul Bio regenerant cu Ginkgo de la Logona.
Sunt folosite in special frunzele si, uneori, fructul.Life Care
 
eXTReMe Tracker