Produsele KRAUTER

Posted by Administrator on Tuesday, April 13, 2010
Krauter, puterea naturii in mainile tale!
Produsele din gama Krauter sunt renumite pentru modul traditional de realizare a produselor, retetele fiind pastrate inca din anul 1969, an in care au aparut pentru prima data in Germania. De 48 de ani, producatorul Asam Cosmetics si-a definit un profil clar, avand in portofoliu doar produse de inalta calitate, inovative, rezultate ale unor procese tehnologice moderne.
Din anul 2007, producatorul german produce pentru Life Care cosmeticele naturale - terapeutice Krauter. Productia se desfasoara azi pe 6000 mp, cu linii complet automatizate. produsele cosmetice sunt dezvoltate de 2 specialisti - doctor in cercetare si dezvoltare - conform ultimelor standarde de calitate. Toate produsele au la baza substante special alese si sunt testate dermatologic. Din ingrediente BIO, specialistii germani au reusit sa conceapa pentru Life Care retete unice, care au facut obiectul unor produse de exceptie. Traditia germana isi spune inca o data cuvantul in efectele miraculoase ale produselor Krauter.
- Produsele Krauter sunt de o incontestabila calitate prin continutul de plante BIO si prin retetele traditionale, inspirate de natura.
- Produsele Krauter beneficiaza de certificate de calitate, care atesta valoarea incomensurabila adusa sanatatii terapeutice.
- Calitatea produselor Krauter este confirmata prin studiile de customer satisfaction din anul 2008, conform caror produsele Krauter au ocupat locurile fruntase.
Krauter inseamna:
- produse terapeutice apreciate pentru efecte, aroma si utilitate.
- respectarea traditiei, prin folosirea din strabuni pentru terapie, imbinate cu tehnologia moderna.
- respect pentru natura si miracolele ei.
Gel antireumatic "Puterea Ursului" cu plante BIO Krauter

Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Krauter cu efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor.
Recomandari: Are o actiune emolienta , antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple, cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei. Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simtomele sunt agravate de vremea rece. Ginseng-ul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatiei periferice.
Mod de utilizare: Se maseaza usor in locurile cu probleme. Evitati contactul cu ochii. Stergeti mainile imediat dupa folosire.
Gel antiinflamator cu Gheara dracului si plante BIO Krauter

Are o extraordinara actiune de reducere a inflamatiilor si un efect rapid de calmare a durerilor.
Recomandari: Combinatia speciala cu eucalipt, ginseng, lemongrass si rozmarin provenite din medii controlate biologic, confera efecte efecte antiseptice, astringente si ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare si stimularea circulatiei. Masajul cu acest produs este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere, oferind o senzatie de racorire si relaxare. Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simtomele sunt agravate de vremea rece. Ginseng-ul stimuleaza tonusul general si are efect energizant. Lemongrass-ul are efect antifungic si antiseptic. Stiinta modrna a demonstrat ca uleiul de rozmarin are proprietati antiseptice , deosebit de eficiente. A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5-35 C. A nu se lasa la indemana copiilor.
Mod de utilizare: Se maseaza usor pe suprafata pielii. A se evita contactul cu ochii.


Tags: bio  life care  natural 
Life Care
 
eXTReMe Tracker