A fost odata ca niciodata o mama Terra curata si plina de bogatii, de care noi oamenii ne bucuram si eram recunoscatori… dar asta era demult.
Poate cativa mai tineti minte de timpurile in care vara era vara si iarna- iarna si anul avea patru anotimpuri, cand in octombrie era toamna si purtam geaca de toamna… nu nu nu de iarna sau tricou!

Si tot din perioada aceea cand mancam porumb in august si nu in iunie sau cand rosiile aveau gust. Imi vin in amintire tot felul de lucruri care odinioara erau banale, dar pe care acum nu le mai gasesc.

Vreau din nou sa inspir aer curat si sa mananc alimente cu gust, vreau sa simt mai aproape natura si sa-I recunosc valoarea, nu mai vreau atatea artificii cu miros si culoare ametitoare, vreau lucruri simple, firesti, vreau BIO!

Stiu ca mama Terra e suparata, dar cred ca pot sa o fac sa-si schimbe atitudinea si daca voi ma ajutati, cred ca lucrurile se vor schimba degraba. Asa ca m-am hotarat: spun NU chimicalelor, sting lumina si opresc apa cand nu am nevoie de ele, fac mai multa miscare in aer liber, imi aleg cu grija produsele de ingrijire, sunt mai atent la ceea ce mananc si ma asigur ca imi incurajez si prietenii sa faca asta.

Eu incep cu Life Care! Voi?

Articol Virgil Iantu, Catalog 1 august 2009 – 31 ianuarie 2010