Noni Tahitian – fructul care ofera sanatate

Posted by admin on Sunday, April 22, 2012 Under: Produse naturale

Exista o multime de lucruri care pot dauna sau pot avea efecte pozitive asupra corpului nostru. Nutritia este cea mai importanta parte a sanatatii noastre si multi oameni cauta sa folosesca acele produse care au efecte pozitive asupra sanatatii.

Spre deosebire de restul sucul Noni Tahitian nu este asa. Cel putin nu este asa cum il prezinta foarte multi “vanzatori”. Cei care vand suc Tahitian Noni in multe cazuri il prezinta ca pe un suc cu puteri magice dar acesta nu se incadreaza in aceste tipare. In schimb ei uita sa spuna ca acest produs ofera un mare beneficiu nutritional, poate creste energia ta, este bogat in anti-oxidanti si ajuta la constituirea unui sistem imunitar sanatos. Cu toate acestea Tahitian Noni nu vindeca orice boala.

Specialistii din domeniul medical si oamenii de stiinta au studiat efectele sucului Noni Tahitian precum si proprietatile sucului in sine. S-a constatat ca acest suc din fructe de Noni lucreaza la nivel celular pentru a creste performantele organismului dumneavoastra din mai multe puncte de vedere. Fructele de Molinda Citrofolia (Noni Tahitian), copac care creste de secole in insulele din Pacific, au fost folosite de catre localnici. Este un arbore mic (arbust) care prefera solul vulcanic. Sucul Noni Tahitian contine in concentratii mari: carbohidrati, proteine, vitaminele A si C, niacina (B3), fier, potasiu, calciu si sodium. Toate acestea sunt substante nutritive de care organismul are nevoie. Una dintre marile probleme ale sucului Noni Tahitian este constituita de faptul ca acest suc in stare naturala este foarte amar, din acest motiv multe companii care produc sucul “comercial” introduc produse pa baza de zahar pentru schimbarea gustului. Aceste produse pe baza de zahar pot avea efecte adverse pentru organism. Din acest motiv trebuie citit cu atentie prospectul unui suc de Noni Tahitian inainte ca acesta sa fie folosit.

In Romania compania Life Care este unul dintre cei mai mari distribuitori de sucuri Noni Tahitian, toate produsele fiind certificate Kosher si Vegetarian.

In : Produse naturale 


Tags: noni  noni noni  noni suc  sucul noni  suc noni  sirop noni  noni sirop  siropul noni  noni tahiti  tahiti noni  fruct noni  noni fruct  fructele noni  fructul noni  pret noni  noni pret 
Life Care
 
eXTReMe Tracker