Metode naturale de slabit

Posted by administrator on Monday, January 3, 2011 Under: sanatate

In statele dezvoltate ale globului aproape jumatate din populatie este supraponderala. Anual peste 300.000 de perosoane mor din cauza unor boli provocate din aceasta cauza. Putem face o schimbare? Raspunsul este DA putem printr-un program de control al greutatii.
  Desigur pierderea in greutate - "cura de slabit" este des intalnita si toata lumea isi da cu parerea despre acest subiect. In lumea moderna se considera ca solutia totala pentru rezolvarea aceste probleme este determinata de dieta personala. Adevaratii specialisti explica foarte clar ca este de fapt vorba de un complex de factori care trebuie sa se afle in stransa legatura: este vorba de schimbarea stilului de viata, exercitii fizice si o dieta riguros verificata si urmata.

schimbarea a stilului de viata

Trebuie sa tineti cont ca sunt si alti factori decat caloriile care va pot provoca probleme de greutate. Unul dintre acestia este lipsa somnului. S-a constatat ca persoanele care dorm regulat mai putin de 6 ore in fiecare noapte sunt afectate avand probleme mai mari de greutate decat cei care dorm in medie 7 ore in fiecare noapte. Stresul poate sa fie un alt factor care poate duce la cresterea in greutate.

exercitii fizice

Este bine sa se aloce zilnic macar 2 ore regulat pentru exercitii fizice si miscare in aer liber. 1 ora este bines sa se faca plimbare in aer liber si alta ora sa se aloce pentru exercitii fizice. Acestea se pot face la sala de fitness sub indrumarea unui profesionist sau se pot face acasa cateva exercitii pe care toata lumea le cunoaste: abdomene, flotari etc.

dieta

La capitoul dieta este cel mai greu…greu de aplicat pentru ca poftele sunt mari. Pe internet se gasesc zeci de site-uri unde puteti gasi informatii despre cate calorii contine fiecare produs alimentar si cate calorii sunt necesare sa se consume zilnic pentru o alimentatie sanatoasa. Desigur nu trebuie uitat ca pentru o alimentatie sanatoasa trebuie sa consumati cat mai multe legume si fructe si cat mai putina carne.

In : sanatate 


Tags: cura de slabire  slabeste sanatos  alimentatie sanatoasa  dieta  dieta sanatoasa  slabeste natural  cum slabesc  diete dupa sarbatori 
Life Care
 
eXTReMe Tracker