Life Impulse EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C

Posted by Alin Marinescu on Sunday, February 19, 2017 Under: Produse Life Care
Life Impulse® EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C - cod 856 Life Care

BENEFICII SI EFECTE
Extractul de Larix Laricina, un copac de conifere care creste in zonele muntoase din Canada si alte state Americane, era folosit de popoarele indigene din regiunile nordice Canadiene pentru a trata taieturi, rani infectate, in caz de artrita, raceli si diverse dureri.
Astazi, extractul de zada are proprietati puternice impotriva gripei, a racelilor si a virusilor care afecteaza buna fuctionare a organismului.
Echinaceea este extraordinara in caz de bronsite, viroze, inflamatii ale gatului, Macesele sunt un vitaminizant natural, cresc rezistenta capilarelor sangvine, in timp ce Propolisul este un antibiotic natural cu o capacitate de a intari organismul impotriva infectiilor de pana la 40 de ori mai mare fata de multe alte ingrediente.

PREZENTARE
Life Impulse® EchinaPlus cu echinaceea, propolis si vitamina C - inamicul natural al racelii, suporterul Nr. 1 al sistemului imunitar!
EchinaPlus este un supliment alimentar care aduce beneficiile sinergice ale tripletei formate din Echinaceea, Propolis si Vitamina C din maces, surse naturale ce ajuta sistemul respirator, cunoscute si pentru efectele benefice asupra functionarii normale a sistemului imunitar.
In plus, reteta mai contine si un ingredient natural special, extract apos din scoarta de Larix laricina – Zada, cu beneficii importante in sustinerea sistemului imunitar.

MOD DE UTILIZARE
Mod de administrare: Se administreaza prin dizolvare in 200 ml apa calda, 1-3 plicuri/zi. Este recomandata copiilor cu varsta peste 2 ani (un pliculet pe zi) si adultilor. Eficacitatea produsului este cu atat mai mare, cu cat administrarea se face de la primele manifestari respiratorii neplacute.

In : Produse Life Care 


Tags: life impulse echinaplus cu echinaceea  propolis si vitamina c 
Life Care
 
eXTReMe Tracker