Life Care, o afacere cu bani putini

Posted by Alin Marinescu on Monday, September 4, 2017 Under: Network Marketing
Life Care este o afacere de tip multi level marketing care este o afacere pe care o puteti face avand putini bani de investit. Practic puteti incepe afacerea Life Care investind 120 lei intr-o comanda de produse bio la alegere pe care sa le puteti prezenta prietenilor dumneavoastra.

Sunt doua modalitati prin care puteti castiga bani din afacerea Life Care.

Prima modalitate este prin comercializarea produselor pe care le achizitionati de la firma Life Care. Dumneavoastra achizitionati produsele de la firma cu reducere de cel putin 20%, le vindeti la pretul din catalogul de produse Life Care si astfel castigati diferenta respectiva.

A doua varianta prin care castigati bani din afacerea Life Care, varianta care va aduce castiguri mai mari si asupra careia vom zabovi mai mult in acest articol este cea care trebuie sa fie in atentia dumnevoastra.

Aceasta a doua varianta pe care multa lume o trece cu vederea multumindu-se sa castige bani din vanzarea de produse este cea care pe termen mediu si lung va poate aduce independenta financiara si mult dorita "pensie" pe viata. Dupa ce o sa intelegeti cat de simplu puteti castiga banii in cadrul acestei variante practic o sa va indragostiti de propria dumneavoastra afacere.

Fiecare dintre noi cumpara diverse produse de la o crema de corp si pana la un automobil, produse pe care le prezentam prietenilor si ne spunem punctul de vedere despre acestea. Daca suntem multumiti recomandam produsul respectiv si prietenilor nostri. Practic la fel vom proceda si in cazul afacerii Life Care. Vom achizitiona dintr-un catalog de peste 350 de produse bio doar acele produse care ne sunt pe plac si vom vorbi despre ele prietenilor nostri. Diferenta este ca de aceasta data compania Life Care na va plati pentru acest lucru in baza unui plan de marketing. Dumneavoastra nu va trebui decat sa-i invatati pe prietenii carora le vorbiti despre produsele Life Care cum sa faca si ei la randul lor comanda la firma noastra.

Cat de multi bani putem castiga?

Dupa cum v-am spus banii se castiga in baza unui plan de marketing despre care veti afla mai multe informatii dupa completarea formularului de inscriere insa va voi oferi un mic exemplu.

Sa presupunem ca dupa o munca de 1-2 ani reusiti ca convingeti 200 persoane care sa comande lunar produse Life Care de aproximativ 130 lei (produse pe care prietenii dumnevoastra le pot folosi sau le pot comercializa si castiga bani). Practic echipa dumneavoastra va face lunar comenzi in valoare de 26.000 lei din care compania Life Care va plateste 20% ceea ce inseamna 5.200 lei. Aceasta suma de bani reprezinta un salariu mai mult decat decent pentru Romania.

Intrebare: Nu este mai bine sa lucrezi atunci cand doresti, in tara ta, in propria ta afacere decat sa mergi sa lucrezi in alta tara unde in general esti tratat ca un emigrant si faci in general muncile grele pe bani putini?

Gandeste-te putin la acest lucru si daca vrei mai mult de la viata ta completeaza acum formularul de inscriere si te vom ajuta sa fi un om liber.   

In : Network Marketing 


Tags: life care  idee de afacere  bani putini 
Life Care
 
eXTReMe Tracker