Krauter, puterea naturii in mainile tale

Posted by Sorin on Wednesday, November 18, 2009

Produsele din gama Krauter sunt renumite pentru modul traditional de realizare a produselor, retele fiind pastrarea inca din anul 1969, an in care au aparut pentru prima data in Germania. De 48 de ani, producatorul Asam Cosmetics si-a definit un profil clar, avand in portofoliu dor produse de inalta calitate, inovative, rezultate ale unor procese tehnologice moderne.
Din anul 2007, producatorul german produce pentru Life Care cosmeticele naturale - terapeutice Krauter. Productia se desfasoara azi pe 6000 mp cu linii complet automatizate. Produsele cosmetice sunt dezvoltate de doi specialisti - doctor in cercetare si dezvoltare - conform ultimelor standarde de calitate. Toate produsele au la baza substante special alese si sunt testate dermatologic. Din ingrediente BIO, specialistii germani au reusit sa conceapa pentru Life Care retete unice, care au facut obiectul unor produse de exceptie. Traditia germana isi spune inca o data cuvantul cuvantul in efectele miraculoase ale produselor Krauter.
- Produsele Krauter sunt de incontestabila calitate prin continutul de plante BIO si prin retete traditionale, inspirate din natura.
- Produsele Krauter beneficiaza de certificate de calitate, care atesta valoarea incontestabila adusa sanatii terapeutice.
- Calitatea produselor Krauter este confirmata prin studiile de customer satisfaction din anul 2008, conform carora produsele Krauter au ocupat locurile fruntase.

Krauter inseamna:

- produse terapeutice apreciate pentru efecte, aroma si utilitate.
- respectarea traditiei, prin folosirea retetelor folosite din strabuni pentru terapie, imbinate  cu tehnologia moderna.
- respect pentru natura si miracolele ei.

Vreau sa devin reprezentant Life Care I Akarok lenni képviselő Life Care


 


Tags: krauter  bio  life care  cosmetice 
Life Care
 
eXTReMe Tracker