Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu aplicator

Posted by Alin Marinescu on Sunday, June 10, 2018 Under: Produse Life Care

Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu aplicator este un produs pe baza de carnitina, cafeina menta si rozmarin BIO. Noul ambalaj revolutionar cu bile metalice rotative permite realizarea masajului prin presopunctura, ajutand astfel produsul sa intre mai profund in piele. Primele rezultate vizibile se observa dupa numai 2 saptamani de la prima aplicare.


Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu aplicator are o actiune la nivel local, incalzind tesuturile si stimuland micro-circulatia, datorita extractului de menta si a cafeinei, reducand in ritm accelerat aspectul de coaja de portocala.


Mai multe studii medicale au confirmat faptul ca celulita este determinata in special de un dezechilibru hormonal, insa acest dezechilibru hormonal nu explica in totalitate aparitia celulitei. Alte cauze ale aparitiei celulitei pot sa fie natura ereditara, un deficit in ceea ce priveste circulatia sangvina, un regim alimentar dezechilibrat, sedentarism si stresul.


Mai mult de 30% dintre femei folosesc produse anti-celulitice.

75% din cazurile de celulita se datoreaza dezechilibrelor hormonale.

63% dintre femei prezinta celulita in zona coapselor.

27% dintre femei fac celulita dupa instalarea menopauzei.

20% dintre barbati au si ei urme vizibile de celulita.

17% dintre femeile insarcinate sunt afectate in perioada sarcinii de celulita.

12% din totalitatea cazurilor de celulita apar inca din perioada de pubertate.


Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu aplicator combina efectele deja renumite si recunoscute de mii de consumatori ai gelului anticelulitic Krauter cu efectele revolutionare oferite de noul ambalaj care produce dupa numai 2 saptamani primele rezultate spectaculoase.


Comanda aici Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu aplicator.


In : Produse Life Care 


Tags: gel  anitcelulitic  menta  bio  krauter  aplicator  life care 
Life Care
 
eXTReMe Tracker