Experimenteaza BIO!

Posted by Admin on Tuesday, April 19, 2011 Under: vedete bio
Compania Life Care promoveaza pe langa produsele BIO din portofoliu,modele si stiluri de viata aproape de idealul BIO. Tocmai de aceea, cu fiecare nou catalog, cauta sa gaseasca o persoana publica din showbiz-ul romanesc care, prin puterea exemplului sa insufle admiratorilor sai principii si valori sanatoase, principii si valori proprii comunitatii BIO create de Life Care.

Un ambasador BIO se remarca prin performante profesionale deosebite, prin preocupari intense manifestate fata de societate si problemele sale dar mai ales printr-o foarte mare dragoste de viata. Omul si artistul Stefan Banica JR se incadreaza perfect in aceste tipare fiind alegerea fireasca pentru coperta catalogului Life Care editia august 2010-ianuarie2011. Are la activ peste 1000 de concerte sustinute in intreaga tara, zeci de aparitii TV, roluri in filme si teatru, este prezentator, cantaret si actor, fiind unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Atunci cand apare in lumina reflectoarelor ofera un show electrizant, buna sa dispozitie fiind molipsitoare pentru toti cei care il privesc.

Partenerii Life Care au acum ocazia sa il vada pe artist intr-o noua ipostaza, aceea de Ambasador BIO. Pe parcursul “mandatului” sau, va transmite mesajul BIO prin intermediul cantecelor sale dar si direct in intalnirile cu fanii BIO care vor urma.

Asadar, let’s Rock’N’BIO!
Stefan Banica Jr., Catalog 1 august 2010 – 31 ianuarie 2011

In : vedete bio 


Tags: stefan banica  life care  stefan banica life care  viata bio  experimenteaza bio  vedeta bio  castiguri bio  farduri bio  rujuri bio 
Life Care
 
eXTReMe Tracker