De ce merita sa faci afacerea MLM Life Care

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, August 29, 2017 Under: Network Marketing

Life Care
este o afacere de tip MLM care si-a inceput activitatea in Romania in anul 2005. Inca de la infiintarea companiei Life Care s-a remarcat prin promovarea unui plan de marketing care ofera comisioane generoase pentru cei care dezvolta afacerea MLM. In paralel cei din conducerea companiei Life Care s-au gandit si la cei care fac comenzi pentru uz personal sau sunt doar vanzatori oferindu-le si lor comisioane substantiale.
Un alt aspect pentru care merita sa faci afacerea MLM Life Care este reprezentat de numarul mare de produse pe care il promoveaza. In portofoliul companiei se regasesc peste 350 de produse din mai multe game: sanatate si imunitate, slabire si detoxifiere, frumusete si ingrijire personala, ingrijirea casei, educatie si dezvoltare personala. Practic daca cineva are in mana un catalog Life Care este imposibil sa nu gaseasca macar cateva produse de care sa aiba nevoie in viata de zi cu zi.
Un alt atu este reprezentat de pretul produselor. Dupa cum se stie o afacere de tip MLM reuseste sa distribuie pe piata produse de calitate mai buna la preturi mai mici datorita faptului ca nu investesc sume mari de bani in publicitate, magazine de prezentare si desfacere s.a. care sunt folosite in comertul clasic. Astfel firma Life Care reuseste sa ofere clientilor produse de top de la Gel antireumatic Puterea Ursului si pana la Gel antiinflamator Gheara Dracului la preturi sub pretul pietii reusind astfel sa fie firma numarul 1 din Romania in domeniul distributiei de produse bio.
In acest material ti-am prezentat doar cateva din avantajele pe care le poti avea daca incepi o afacere MLM alaturi de compania Life Care. Completeaza acum formularul de inscriere si intra pe un drum care iti poate schimba viata atat din punct de vedere material cat si din punct de vedere al sanatatii tale fizice si mentale prin utilizarea unor produse bio de inalta calitate.

In : Network Marketing 


Tags: life care  afacere mlm 
Life Care
 
eXTReMe Tracker