Cum te face aloe vera mai sanatos

Posted by admin on Friday, July 25, 2014 Under: Produse Life CareAloe vera este o planta folosita din vechime de egipteni pentru tratarea ranilor, taieturilor si arsurilor. Este o planta perena, suculenta, care seamana putin cu un cactus, des intalnita in zonele tropicale si subtropicale din Africa de Sud, America Latina si Caraibe. Atat partea interna, cat si cea externa sunt folosite pentru diverse afectiuni.
Gelul din interiorul frunzelor intra in componenta multor creme, tincturi si lotiuni, partea verde putand fi procesata pentru a se obtine suc de aloe sau uscata, fiind transformata in niste pilule cu rol laxativ.
Uz extern: gelul de aloe vera poate fi folosit ca atare, abia stors din frunze. Are proprietati curative, datorita ingredientelor precum glicoproteinele si polizaharidele. Conform LiveStrong, primele scad inflamatia, pe cand celelalte incurajeaza regenerarea celulara. Fie ca ai de-a face cu o arsura, iritatie, piele arsa de soare sau psoriasis, planta are adevarate efecte magice.
Uz intern: aloe vera este foarte buna pentru constipatie, diabet, astm, colita si osteoartrita. Autoritatile medicale avertizeaza, insa, asupra faptului ca o substanta din aloe, numita antrachinona, este destul de periculoasa pentru organism pentru a fi folosita pe post de laxativ.
Pentru cancer: aloe vera poate fi folosita in caz de cancer. Exista comprimate, tincturi si o multime de alte feluri in care planta poate fi ingerata, uneori fiind injectata direct in tumori. In unele tari aceasta practica este interzisa, caci a dus la decese.
Prevenire: din cauza efectului laxativ, aloe vera poate sa duca la dureri abdominale, greata, stari de voma, dar si la un dezechilibru chimic, diaree, umflarea gatului, a limbii si a buzelor. Folosirea indelungata a plantei poate duce la disfunctii ale rinichilor, la un nivel scazut de potasiu, pierdere in greutate si probleme cu bataile inimii.


Acum beneficiati de 50% reducere la al 2 lea gel cu pulpa de Aloe Vera BIO achizitionat de la Life Care.

Life Impulse Gel cu pulpa Aloe Vera BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic, care sunt o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale - POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta. De asemenea, Aloe Vera si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

In : Produse Life Care 


Tags: aloe vera  sanatate  gel  bio  life care 
Life Care
 
eXTReMe Tracker