Coacaze negre si afine pentru o vedere sanatoasa

Posted by Sorin on Wednesday, December 30, 2009 Under: Produse naturale

Coacaze negre si afine pentru o vedere sanatoasa. Senzatia de ochi obositi, vederea tulbure sau lacrimarea frecventa ne dauneaza grav activitatii de peste zi, insa uneori aceste lucruri nu necesita purtarea ochelarilor pentru corectie.
Va puteti trata aceste probleme folosind remedii pe baza de plante. Afinele, murele, coacazele negre toate aceste fructe contin antociani, substante care protejeaza ochii de procesele de imbatranire, ajuta la mentinerea elasticitatii tesuturilor la acest nivel, imbunatatesc vederea nocturna. De asemenea, aceste fructe ajuta la mentinerea glicemiei la valorile normale, prevenind diabetul , o maladie, care provoaca probleme oculare majore.
Florile de musetel sunt si ele un prieten bun al ochilor. Se aplica sub forma de comprese pe pleoape, contra blefaritei si a conjunctivitei alergice. Este eficient si ca adjuvant contra infectiilor oculare de natura bacteriana (se foloseste infuzia combinata, preparata din 3 lingurite la un pahar de apa), precum si pentru atenuarea simptomelor herpesului ocular (se foloseste impreuna cu infuzia combinata de napraznic). De asemenea, compresele cu musetel sunt eficiente contra ochilor obositi, contra durerilor de cap si de ochi produse de suprasolicitarea intelectuala.
Sure Sight de la Life Plus ajuta la mentinerea vederii si sanatatii ochilor prin amestecul sau unic de ingrediente esentiale. Aceasta formula dinamica se bazeaza pe ingrediente testate clinic, care pot ajuta la reducerea riscului degenerarii petei galbene datorata varstei, cataractei si glaucomului. Sure Sight contine cantitatea optima de luteina si zeaxantina extrase din affine, coacaze negre si morcovi.

In : Produse naturale 


Tags: coacaze  afine  vedere  sanatate  bio 
Life Care
 
eXTReMe Tracker