Cateva unelte utile pentru a-ti construi afacerea Life Care pe internet

Posted by Stanisel on Sunday, February 14, 2010

Acesta este un articol despre uneltele pe care le poti folosi pentru a-ti construi propria ta afacere de marketing in retea, pe internet. Din ce in ce mai multi oameni, din intreaga lume, au succes in marketing-ul in retea multumita diferitelor unelte pe care le pot folosi pentru a-si automatiza afacerea.

Iata cinci dintre ele:

1. Propriul Tau Blog. Un blog este necesar daca vrei sa faci afaceri pe internet. Motoarele de cautare iubesc blogurile si la fel si cititorii tai.

Ele pot fi o sursa extraordinara de prospecti pentru afacerea ta de network marketing. Ele pot fi de un ajutor fantastic in construirea credibilitatii tale online si intretinerea lor este foarte distractiva.

2. Social Networking (Retele Sociale). Ar trebui sa te inscrii, in mod deosebit, pe 2 site-uri. Aceste site-uri ar fi Facebook si Twitter.

Daca iti place social networking-ul, cu siguranta te poti inscrie pe mai multe astfel de site-uri. Ele sunt locuri foarte bune in care iti poti face prieteni si in care poti cunoaste oameni noi. Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelenta de a-ti promova afacerea de marketing in retea.

3. Autoresponder. Aceasta ar putea fi cea mai valoroasa unealta pe care o poti folosi pentru construirea unei afaceri de marekting in retea. Un autoresponder este o modalitate automata de a trimite email-uri. Doua dintre cele mai bune sunt Get Repsonse si Aweber.

Acestea iti permit sa pre-programezi mesajele, in avans, si sa introduci in ele numele si adresele de email a prospectilor tai. Construirea unei liste uriase este un activ care iti poate aduce, ca si beneficii, clienti si distribuitori noi pentru afacerea ta Life Care.

4. Skype. Desi iti poti petrece majoritatea timpului pentru a mari traficul, fara sa fie nevoie sa discuti direct cu oamenii, Skype este o unealta foarte folositoare.

Iti poti face un cont gratuit si poti folosi microfonul si difuzoarele pentru a vorbi cu oricine, oriunde in lume, gratuit. Aceasta este o modalitate excelenta de a pastra legatura cu noii tai prospecti si cu liderii din organizatia ta.

In concluzie, construirea unei afaceri Life Care inseamna sa lucrezi inteligent, pe Internet. Aceste unelte te vor ajuta sa faci asta.Life Care
 
eXTReMe Tracker