Care sunt cauzele caderii excesive a parului?

Posted by admin on Saturday, April 2, 2011 Under: Tratamente naturale

Un numar mare de cauze pot duce la pierderea excesiva a parului. De exemplu, aproximativ 3 sau 4 luni dupa o boala sau o interventie chirurgicala majora, puteti pierde o cantitate mare de par. Aceasta pierdere masiva a parului este strans legata de stresul provocat de boala si este temporara.

Problemele hormonale pot cauza pierderea parului. In cazul in care glanda tiroida este hiperactiva ne putem confrunta cu caderi masive de par. Aceasta cadere a parului poate fi stopata prin tratarea problemelor aparute la glanda tiroida.

Caderea parului poate aparea si daca avem un dezechilibru al hormonilor masculini sau feminini denumiti androgeni sau estrogeni.

Corectarea dezechilibrului hormonal poate stopa caderea parului.

Multe femei observa ca se confrunta cu pierderea parului timp de 3 luni dup ace au nascut. Aceasta pierdere este de asemenea provocata de de dezechilibrul hormonal cauzat de sarcina. Dupa revenirea la echilibrul hormonal si caderea parului inceteaza.

Unele medicamente pot provoca caderea parului. Acest tip de cadere a parului inceteaza atunci cand incetati sa mai folositi medecamentele respective. Medicamentele ca duc la caderea parului sunt cele ca subtiaza sangele (denumite anticoagulante), medicamente utilizate pentru guta, hipertensiune arteriala sau probleme cardiace, vitamina A (in cazul in care este luata in cantitate excesiva), anticonceptionalele si antidepresivele.

Anumite infectii pot cauza pierderea parului. Infectiile fungice ale scalpului pot cauza pierderea parului in special la copii. Infectia se trateaza relative usor cu medicamente antifungice.

Caderea parului poate fi conexa cu anumite boli cum este diabetul.
Compania Life Care distribuie produse BIO care pot ajuta la intarirea parului si ajuta la prevenirea acestui proces extrem de neplacut. Pe acest site gasiti mai multe informatii despre cu puteti achizitiona si folosi produse Life Care.

 

In : Tratamente naturale 


Tags: life care  bio  par sanatos  intretinerea parului  par curat  produse life care pentru par  un par sanatos numai cu life care  oportunitatea bio life care  boli asociate caderii parului  efecte dereglari hormonale asupra parului 
Life Care
 
eXTReMe Tracker