Avantajele unei afaceri MLM

Posted by Alin Marinescu on Thursday, August 31, 2017 Under: Network Marketing


Inconjurat de multe opinii pro si contra MLM-ul (Multi Level Marketing) este in prezent si probabil ca va fi si in viitor unul dintre cele mai controversate sisteme de marketing din lume. Multi specialisti in marketing il denumesc "valul mileniului III" si reprezinta solutia salvatoare pentru persoanele care nu dispun de capitalul necesar sa inceapa o afacere clasica. Daca la momentul aparitiei acestui sistem denumirea lui a fost de MLM = Multi Level Marketing acum majoritatea celor din aceasta industrie folosesc expresia de Network Marketing. Daca este sa adaptam o traducere aproximativ pentru acest termen cele doua variante optime de traducere ar fi: marketing in retea sau marketing pe mai multe nivele. Acest sistem se bazeaza pe colaborarea si parteneriatul economic intre membrii aceleiasi retele. Network Marketingul presupune o munca de echipa in care castigurile tale personale depind de modul in care reusesti sa-i ajuti pe cei carora le-ai recomandat afacerea. Aceasta forma de organizare a afacerii dezvolta altruismul ca principala arma necesara pentru atingerea succesului.

Mai multe studii efectuate de catre Asociatia Internationala de Vanzari Directe (WFDSA) in tarile cu o puternica cultura in domeniul Multi Level Marketing-ului a evidentiat motivele pentru care oamenii aleg acest gen de afaceri:

- Multi Level Marketing-ul este cea mai buna metoda de a interactiona cu mai multi oameni;
- Castigurile financiare sunt direct proportionale cu efort depus;
- Acest sistem de lucru ofera posibilitatea realizarii unui program flexibil de lucru;
- Este cea mai la indemana solutie pentru suplimentarea veniturilor financiare;
- Este cea mai ieftina metoda de a porni o afacere personala;

Sunt multe avantaje pe care le putem discuta atunci cand vorbim despre Multi Level Marketing insa poate urmatoarele patru pe care le prezentam in continuare sunt cele mai importante:

1. Orice persoana indiferent de religie, sex sau pregatire intelectuala poate sa faca o afacere de Multi Level Marketing.

2. Persoanele care fac o afacere de Multi Level Marketing sunt persoane independente din punct de vedere profesional.

3. Oamenilor de face placere sa cumpere prin intermediul unui reprezentant de vanzari care le explica bine la ce este bun produsul pe care il achizitioneaza.

4. Multi Level Marketing-ul este o industrie a prezentului si a viitorului aflat intr-o puternica ascensiune. In ultimul an care a trecut la nivel global vorbim de peste 80 miliarde dolari cifra de afaceri in acest domeniu de activitate.

Daca vrei sa incepi o afacere de Multi Level Marketing serioasa iti recomandam afacere Life Care, o afacere in domeniul distributiei de produse bio, o afacere care are activitate in toata Uniunea Europeana si care a inregistrat anul trecut numai in Romania o cifra de afaceri de peste 15 milioane euro. Completeaza acum formularul de inscriere si astfel ai facut primul pas spre independenta financiara si spre a fi propriul tau sef.


In : Network Marketing 


Tags: avantaje  afacere mlm 
Life Care
 
eXTReMe Tracker