Argila un remediu natural

Posted by admin admin on Monday, September 3, 2012 Under: Tratamente naturale

E frig si asta se vede si in micile disconforturi produse in general la nivelul pielii si al musculaturii. Tocmai de aceea credem ca e cel mai bun moment sa va oferim cu un discount substantial de 35% remedii naturale produse de unul dintre cei mai cunoscuti producatori italieni: Argital.

Fie ca e vorba de protectie impotriva frigului, picioare umflate si obosite, antiimflamatorii sau dureri articulare, puteti gasi remediul natural potrivit pe vianaturalia.ro dar si pe site-ul nostru specializat pe cosmetice midoricosmetic.ro .Argila reprezinta principalul component al suprafetei pamantului si este un dar extraordinar pe care ni l-a oferit natura pentru a trata eficient numeroase afectiuni. Fiind o materie vie bogata in minerale si oligoelemente care imbogatesc, reechilibreaza protejeaza si regenereaza fiecere celula a corpului nostru argila are o mare putere antiinflamatoare, antidureroasa si antibacteriana fiind foarte eficace pentru tratarea durerilor musculare sau a durerilor de origine nevralgica. O puteti folosi cu rezultate remarcabile in cazul durerilor cauzate de : reumatism, guta, hernie de disc, coxartoza, artrite, fracturi, sciatica, intinderi musculare. Este folosita deasemenea cu succces si in cazul furunculelor, al capilarelor si  al venelor varicoase, al verucilor sau al negilor.  O alta utilizare este sub forma de bai pentru picioare umflate si obosite, sau chiar bai pentru relaxarea intregului corp.

In : Tratamente naturale 


Tags: tratament naturist  remedii naturale  tratament de slabit tratament naturist impotenta  tratamente naturale  diabet tratament naturist  tratament pt slabit  tratament diabet naturist  impotenta tratament naturist  tratament naturist slabire 
Life Care
 
eXTReMe Tracker