Aloe Vera detoxifiant natural

Posted by Sorin on Monday, December 28, 2009 Under: plante medicinale

Aloe Vera detoxifiant natural. Exista mai mult de 250 de varietati de aloe in lume, dar numai cateva au proprietati medicinale.
Planta cu cele mai puternice proprietati este cea denumita azi Aloe Barbadensis Miller. Aloe vera contine aproximativ 75 de ingrediente cunoscute, acestea gasindu-se in aproape 3% din planta, restul fiind apa. Din cei 22 de aminoacizi de care are nevoie corpul, gelul de aloe vera furnizeaza 20.
Aloe este un detoxifiant natural care stimuleaza imunitatea organismului. Contine sase agenti antiseptici si este un excelent analgezic natural. Actioneaza ca un antiinflamator natural si accelereaza vindecarea prin cresterea afluxului de sange in piele. Stimuleaza refacerea tesuturilor afectate, functia celulelor nervoase si regenerarea celulelor postoperator. Sucul de Aloe Vera poate indeparta problemele gastrointestinale si poate fi una dintre plantele cu cele mai vechi utilizari. Majoritatea oamenilor beau sucul pentru a indeparta problemele ulceroase, gastrointestinale si ale rinichilor. Se spune ca ajuta in cazul in care aveti acid crescut la stomac, indigestie, ulcer duodenal si digestiv, sindromul intestinelor iritabile si colita.
Ajuta la eliberarea toxinelor din corp, mentinerea articulatiilor, mentinerea sanatatii pielii, imbunatatirea functiilor imune si respiratorii. Se recomanda consumul preferabil dimineata pe stomacul gol.
In vederea eliberarii toxinelor din corp, mentinerii articulatiilor, mentinerii sanatatii pielii, cresterii imunitatii corporale.
Aloe Vera Organic cu Coacaze, are un gust placut si este un prieten de nadejde.

In : plante medicinale 


Tags: aloe vera  detoxifiant  natural  bio 
Life Care
 
eXTReMe Tracker