1o pasi pentru o afacere mlm de succes

Posted by Sorin on Saturday, December 26, 2009 Under: Network Marketing

Există o lecţie importantă de  învăţat de la afaceri tradiţionale care poate fi aplicata in Network Marketing.

Aş dori sa discutam 10 pasi despre programele MLM care le pot trasforma pe acestea in afaceri mari.  Utilizaţi acesti pasi pentru a promova programul MLM şi pentru a recruta pe oricine în reteaua dumneavoastră.

1.  Cantitate mică de risc.
Există un anumit grad de risc atunci când vei incepe o afacere MLM. Acest risc este dat in principal de cheltuielile de inceput ale afacerii. 

Ne putem confrunta cu a pierde de bani, a pierde timpul etc.  Într-o afacere tradiţionala din mediul de afaceri normal costul de pornire asociat cu deschiderea unei afaceri este mult mai ridicat decat cel dintr-o afacere mlm si putina lume si-l permite.

Oamenilor nu le place sa riste şi să încerce să evite prin toate mijloacele. Cu totii zm dori o afacere "garantată" şi  sa facem afacerea noastra " în condiţii de siguranţă". În afaceri nu se elimina riscurile dar putem învăţa cum sa le minimizam.

Avantajul de a începe un program de MLM este că există un risc mic pentru a începe. Cu cateva zeci sau sute de euro este posibil sa incepi cu orice companie ai alegere, comercializarea de produse pe care noi toti le consumam deja. Suma de bani necesara este nesemnificativă în comparaţie cu cea din afacerile tradiţionale. 

2. O cerere mare pentru produsele de calitate bună:
Există un număr vast de companii de mlm, care promoveaza produse foarte bune. 

Inainte de a incepe o afacere mlm trebuie sa va puneti urmatoarele intrebari:

Voi gasi clienti pentru aceste produse?
Aceste produse imi vor aduce mie bani?
Vor fi multumiti clientii mei dupa ce vor consuma aceste produse?

Fiecare afacere are nevoie de clienţi comande iar si iar din nou produsele companiei mlm. Fluxurile de bani se vor crea doar atunci cand clientii mei vor comanda iar si iar produsele companiei mele, urmand ca eu sa caut noi si noi clienti pentru compania mea mlm.

3. Venituri reziduale:
Sunt sigur că plătiţi dvs. de gaz, electricitate, si factura de telefon în fiecare lună unică. Acestea sunt tipurile de servicii de faptul că, pentru cea mai mare parte oferă un flux continuu de venituri reziduale pentru aceste companii.

Cel mai mare avantaj al unui program MLM este că vă oferă o oportunitate de a se bucura de venit rezidual la fel ca aceste companii fac.

În cazul în care efortul iniţială de a obţine un nou client este finalizată, vă puteţi bucura de o parte reziduală a acestei relaţii de afaceri.

Suntem atât de folosite la tranzacţionare timpul nostru pentru pene de care am multe ori nu vezi venitul potenţialul rezidual, a unui afiliat MLM Program. Prin vânzare directă a produselor dvs., puteţi solicita, de asemenea, partea ta din placinta venit rezidual.

4. Potenţialul de venit:
Nu există nici o limită pentru bani cat de mult iti poate genera.  În locuri de muncă mea corporative, limitarea meu mai mare a fost că, indiferent cât de greu am lucrat pentru aceste companii; venitul meu a fost legat la un standard "piaţă" pentru cineva cu abilităţi meu.

Într-un program MLM, că nu e cazul. Depinde de tine să decidă cât de mult doriţi să câştige. O companie MLM nu te tin înapoi în acelaşi mod în mediul corporativ nu.

Atâta timp cât aveţi un set de aptitudini marketing de reţea instruit, de a face indiferent de venituri pe baza rezistenţa dumneavoastră, devotamentul, precum şi dorinţa de a vă ajuta pe alţii.

Competenţelor stabilite este cheia. După ce sa antrenat pentru a deveni un marketing, aveţi posibilitatea de piaţă tot ce-ti alege şi de a genera venituri pe care vă caută.

5.  Nr angajaţii să angajeze:
De departe, acesta este un avantaj clar faţă de întreprinderile tradiţionale.  Un program de afiliere MLM este o afacere de oameni care lucrează împreună în mod independent.

Fără nici angajaţii, este posibil să se construiască un drept de afaceri de la domiciliu.  Această industrie a adăugat că vă oferă beneficii, să fie în afaceri, fără a se referă la salariaţi, prin care au o reţea de proprietarii de afaceri independente care să lucreze împreună pentru un obiectiv comun.

6. Nr inventar:
În mod tradiţional Network companiile de marketing s-ar fi distribuitori de stivă pe inventar.  Acest concept a dat numai industria de un wrap rău de ani de zile.

Cu toate acestea, companiile moderne nu valorifica pe tehnologia şi instrumente care le-am în loc. We have: Avem:

· Internet Telephony
· T De Internet
· Drop Shipping Ability
· De consum Leads
· Linii de conferinte
· Web Conference
· High Speed Internet Access

A nu avea de produse de inventar va face afacerea mai agile, la orice condiţie de piaţă.

7. Costuri mici de operare:
 Model de reţea de marketing face posibilă pentru a rula o afacere cu costuri scăzute în comparaţie cu orice alt model de afaceri.

Acest lucru este în cazul în care sprijinul upline-ar trebui să vină in Un mentor upline bun ar trebui să vă permit să salut norocos pe expertiza sa, pe cunoştinţele sale, pe conduce lui, şi de a vă ajuta să genereze fonduri pentru a achita investiţia iniţială şi de a lua în contul de profit la începutul anului de viaţă al afacerii dumneavoastra.

8. De pârghie:
Programul dvs. de MLM este o:

· de afaceri ·
· business of appointments De afaceri · de numiri
· De afaceri · de ai ajuta pe consumatori să găsească ceea ce au nevoie de
· business of helping others create businesses. De afaceri · de ai ajuta pe alţii a crea întreprinderi.

Puteţi profita de avantajele de pârghie eforturile de cele pe care le ajuta.  Aceasta dezvoltă o stare de spirit colectivă care promovează "win-win" relaţii.

9. Portabilitate:
Odată cu apariţia tehnologiei, putem face astăzi ceea ce distribuitorii de 15 ani în urmă nu ar putea face şi că, de a face afaceri noastre portabile.

Avem acum o tehnologie de telefon pe care vă permite să ia telefonul şi pentru a muta oriunde doriţi în mod transparent pentru clienţii dumneavoastră.

Atâta timp cât aveţi acces la Internet prin cablu sau DSL, puteţi lua computer, telefon, şi a continua fac afaceri în timp ce vă aflaţi pe drum, in vacanta, sau vizitează rudele fie că este într-un alt oras sau alta tara!

10. Libertate realizabile:
Imaginaţi-vă că o afacere de producţie în reţea de marketing oferindu-vă cu un stil de viaţă pe care numai celor bogati si faimosi bucura.  Când toate piesele sunt la locul lor, de viaţă a unui marketing poate fi foarte care îndeplinesc într-adevăr.

Asta e visul fiecare nou distribuitor urmăriri şi este posibilă numai atunci când există o înţelegere clară a modului de a ajunge acolo şi atunci când abilităţile dvs. de marketing sunt ascuţite.

Aceasta nu este doar bani, ci împlinirea unui stil de viaţă care face un MLM Program de afiliere în cele mai bune de afaceri pentru a obţine în şi abilităţile dumneavoastră este ceea ce facem acest lucru, perioada!
 

In : Network Marketing 


Tags: mlm  afacere  succes  network marketing  risc 
Life Care
 
eXTReMe Tracker