Bauturi care echilibrează pH-ul organismului
 
Bauturi care echilibrează pH-ul organismului
 

Vă recomandăm să vă îmbunătățiți dieta și să beți aceste băuturi alcaline pe bază de apă, care detoxifică și reglează pH-ul.
După cum știți, echilibrarea pH-ului corpului este una dintre cele mai bune modalități de a menține sănătatea. Orice modificare mică a nivelurilor acido-bazice din sânge poate provoca modificări în organism. Medicii ne avertizează, de exemplu, că dacă pH-ul scade sub 7,35, echilibrul acido-bazic va tinde să devină prea acid.

Acest lucru poate duce la hipersensibilitate a sistemului nervos, poate crește riscul de apariție a multor boli și poate duce la oboseală severă neintenționată.

De aceea, vă recomandăm să vă îmbunătățiți dieta și să consumați aceste băuturi alcaline pe bază de apă care vă detoxifică organismul și reglează pH-ul.

Apa cu mentă proaspătă echilibrează pH-ul corpului

Aceasta este o băutură delicioasă și răcoritoare. Combinația de apă și mentă este foarte sănătoasă și te va ajuta să te bucuri de cei doi litri de lichid recomandati pe zi.

Cu toate acestea, se recomandă evitarea consumului de cantități mari de apă odată. Este mult mai bine să bei apă pe tot parcursul zilei. Stomacul nu va fi supraumplut, ceea ce ajută la digestie.

Iată care sunt beneficiile apei de mentă pentru organism:

  • Menta stimulează procesul digestiv.
  • Consumul regulat de apă cu mentă poate promova absorbția nutrienților din alimente.
  • Ajută la echilibrarea pH-ului într-un mod ușor și natural.
  • Apa cu mentă ameliorează balonarea și gazele.
Apa cu miere

Dacă bei un pahar de apă cu o lingură de miere (25 de grame) dizolvată, te vei bucura de beneficiile acesteia pe tot parcursul zilei. În plus, vei observa o schimbare pozitivă în ceea ce te simți după doar câteva săptămâni.

Amestecul de apă și miere vă satisface pofta de dulce și este o opțiune excelentă atunci când încercați să slăbiți.

Ajută la ameliorarea durerilor de artrită. După cum știți, mierea este un antibiotic natural uimitor care elimină toxinele și întărește sistemul imunitar.

Reduce inflamația.

Apa cu miere iti ofera energie si echilibreaza pH-ul corpului tau.

Apă caldă cu lămâie

Un pahar de apă caldă cu sucul de la o jumătate de lămâie stors, fără zahăr adăugat sau altceva - știai cât de benefic este să bei această băutură în fiecare zi pe stomacul gol?

Este excelent pentru echilibrarea pH-ului corpului.

Îmbunătățește digestia și favorizează absorbția nutrienților.

Stimulează organismul să elimine excesul de apă.

Întărește sistemul imunitar.

Luptă cu respirația urât mirositoare.

Oferă energie și vitamine.

Apa cu otet de mere

Deși este adevărat că aroma sa nu va fi pe gustul tuturor, s-ar putea să vă răzgândiți atunci când experimentați beneficiile amestecării apei cu oțet de mere.

Apa cu oțet de mere poate îmbunătăți digestia datorită prezenței aminoacizilor esențiali.

Acest remediu poate fi de mare ajutor atunci când ajungi la o vârstă la care acidul gastric pe care îl produce corpul tău nu își mai face treaba în mod corespunzător, îngreunând procesul digestiv.

În plus, apa cu oțet de mere ajută la echilibrarea pH-ului organismului și la îmbunătățirea sănătății generale.

Apă cu bicarbonat de sodiu

Apa de baut amestecata cu 2g de bicarbonat de sodiu si putin suc de lamaie (200ml) de 3 ori pe saptamana va face foarte mult pentru organismul tau.

Aceasta este una dintre cele mai bune soluții pentru echilibrarea pH-ului corpului tău.

Deși nu există studii care să susțină această teorie, unii experți susțin că bicarbonatul de sodiu poate încetini creșterea anumitor tumori. Bicarbonatul de sodiu are multe beneficii și nu strica să-l consumi în mod regulat.

Îmbunătățește funcția rinichilor, deoarece filtrează sângele.

 Îmbunătățește digestia.

Apa cu scortisoara

Bea un pahar de apă cu trei grame de scorțișoară măcinată. Aceasta este o soluție excelentă pentru scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Puteți bea o ceașcă de ceai de scorțișoară cu puțină miere dimineața pe stomacul gol. Este delicios! O alta varianta este sa pui un baton de scortisoara intr-o sticla de apa.

Apa cu cuisoare

Cuișoarele pot fi găsite în orice magazin de produse naturiste sau supermarket. Pe lângă faptul că este un condiment prețuit în bucătărie, cuișoarele sunt și extrem de benefice pentru sănătate.

  • reglează glicemia
  • ameliorează durerea
  • combat bacteriile
  • reprezinta un afrodisiac
  • stimulent ușor
  • combat crampele și spasmele

Pentru a profita de toate aceste beneficii, adăugați cinci cuișoare într-o sticlă de apă.

După cum puteți vedea, există o varietate de moduri de a îmbunătăți gustul și caracterul apei și de a echilibra pH-ul corpului.

 

 

 

eXTReMe Tracker