Artrolife Motru. Artrolife pentru articulatii este produsul numarul 1 in Romania, folosit pentru tratarea problemelor de natura articulara. Artrolife este un produs al companiei Life Care si face parte din gama de produse Life Impulse. Acest produs este folosit pentru mentinerea sanatatii articulatiilor si ajuta la cresterea elasticitatii acestora. Artrolife pentru articulatii este un produs cu caracteristici antioxidante, avand in compozitie o concentratie ridicata de scoica verde bio. Pe langa pudra de scoica verde bio, Artrolife pentru articulatii mai contine si vitamina C, un alt antioxidant cu multiple beneficii pentru organism. 

Poza prezentare Artrolife pentru articulatii Motru

Pastreaza-ti articulatiile sanatoase cu ajutorul Artrolife pentru articulatii. Un flacon contine 30 pastile. Se recomanda folosirea a 1-2 pastile zilnic.

Esti din Motru si doresti sa comanzi Artrolife pentru articulatii?

Ai posibilitatea sa comanzi Artrolife pentru articulatii sunand la numarul de telefon 0727.39.47.37 sau poti realiza comanda cu ajutorul formularului de comanda de mai jos.

In functie de catitatea comanda poti beneficia de reduceri de pana la 20% si de promotiile pe care le avem periodic pentru acest produs.

 
eXTReMe Tracker