Artrolife Medias. Artrolife pentru articulatii este un produs bio care se regaseste in exclusivitate in portofoliul companie Life Care. Acest produs este indicat pentru tratamentul problemelor de natura articulara, pentru refacerea cartilajelor afectate. Artrolife pentru articulatii este un produs cu proprietati antioxidante si contine pudra de scoici verzi bio, aceasta avand un efect benefic pentru refacerea articulatiilor si pastrarea acestora sanatoase. Pe langa pudra de scoici verzi bio, produsul nostru mai contine si vitamina C. Si aceasta are multiple efecte pozitive pentru organism.

Poza prezentare Artrolife pentru articulatii Medias

Articulatiile tale vor fi sanatoase in permanenta cu ajutorul Artrolife pentru articulatii. O cutie contine 30 de comprimate.

Esti din Medias si doresti sa comanzi Artrolife pentru articulatii?

Poti comanda Artrolife pentru articulatii sunand la numarul nostru de telefon 0727.39.47.37, ne poti contacta si pe Whatsapp sau poti completa formularul de contact de mai jos si te vom suna noi.

In functie de cantitatea comandata poti sa beneficiezi de pana la 20% reducere, impreuna cu alte promotii pe care le putem avea periodic la acest produs.

 
 
eXTReMe Tracker