Artrolife Lugoj. Artrolife pentru articulatii este un produs bio distribuit in Romania de catre compania Life Care. Produsul nostru este recomandat persoanelor care au probleme de natura articulara si va ajuta sa va pastrati articulatiile sanatoase. Artrolife pentru articulatii este un antioxidant puternic care are in compozitia sa pudra de scoici verzi bio, acestea ajutand la cresterea mobilitatii articulatiilor si pastrarea acestora sanatoase. Produsul nostru mai contine si concentratie ridicata de vitamina C, acest lucru fiind benefic pentru organism.

Poza prezentare Artrolife pentru articulatii Lugoj

Daca vrei sa ai articulatii sanatoase, noi iti recomandam zi de zi cate un comprimat de artrolife pentru articulatii. Un flacon contine 30 de comprimate.

Esti din Lugoj si doresti sa comanzi Artrolife pentru articulatii?

Pentru a comanda Artrolife poti suna direct la numarul de telefon 0727.39.47.37 sau ne poti trimite un mesaj cu ajutorul formularului nostru de contact de mai jos. Dupa ce mesajul tau va ajunge la noi un consultant Life Care te va contacta telefonic iti va oferii detalii despre pretul produsului si te va ajuta sa il comanzi.

In functie de valoare comenzii tale iti putem oferii reduceri de preturi.

 
eXTReMe Tracker